Home Nieuws Apple introduceert eerste betaalde gamingservice ter wereld!

Apple introduceert eerste betaalde gamingservice ter wereld!

Apple heeft zojuist een nieuwe dienst voor onbeperkt gamen aangekondigd. De dienst heet Apple Arcade en geeft je voor een vast bedrag per maand onbeperkt toegang tot een aantal games. Het gaat daarbij om een specifiek aantal games die nu niet in de App Store staan.

Apple en gamen?

Als je Apple hoort, denk je aan luxe apparaten waarmee je een e-mail kan versturen of zelfs een foto of video kan editen. Maar Apple zal je niet snel associëren met gamen! Toch biedt Apple een gamingservice ‘Apple Arcade’! Het gaat ook niet om een console, maar om exclusieve games die op alle al bestaande Apple producten te bespelen zijn.

Assortiment gamingservice Apple Arcade

Apple heeft vandaag Apple Arcade aangekondigd. Dit is een betaalde gamingservice met meer dan 100 nieuwe games! Dit zijn games van bekende ontwikkelaars, zoals: Hironobu Sakaguchi, Ken Wong, Will Wright en nog tientallen anderen.

De games zijn van hoog niveau en worden geselecteerd op: originaliteit, kwaliteit, creativiteit, fun-factor en het feit dat ze voor spelers van alle leeftijden aantrekkelijk zijn

Apple zorgt voor meer ontwikkeling

In de App Store heb je een hoop gratis games, deze worden gefinancierd door advertenties of in-game aankopen. Bij games van dit abonnement, zal je geen advertenties zien of in-game aankopen moeten doen. Apple helpt ontwikkelaars met het financieren om games te ontwikkelen.

De prijs van deze dienst is nog onduidelijk.