Home Nieuws Apple introduceert eerste betaalde gamingservice ter wereld!

Apple introduceert eerste betaalde gamingservice ter wereld!

Apple heeft zojuist een nieuwe dienst voor onbeperkt gamen aangekondigd. De dienst heet Apple Arcade en geeft je voor een vast bedrag per maand onbeperkt toegang tot een aantal games. Het gaat daarbij om een specifiek aantal games die nu niet in de App Store staan.

Apple en gamen?

Als je Apple hoort, denk je aan luxe apparaten waarmee je een e-mail kan versturen of zelfs een foto of video kan editen. Maar Apple zal je niet snel associëren met gamen! Toch biedt Apple een gamingservice ‘Apple Arcade’! Het gaat ook niet om een console, maar om exclusieve games die op alle al bestaande Apple producten te bespelen zijn.

Assortiment gamingservice Apple Arcade

Apple heeft vandaag Apple Arcade aangekondigd. Dit is een betaalde gamingservice met meer dan 100 nieuwe games! Dit zijn games van bekende ontwikkelaars, zoals: Hironobu Sakaguchi, Ken Wong, Will Wright en nog tientallen anderen.

De games zijn van hoog niveau en worden geselecteerd op: originaliteit, kwaliteit, creativiteit, fun-factor en het feit dat ze voor spelers van alle leeftijden aantrekkelijk zijn

Apple zorgt voor meer ontwikkeling

In de App Store heb je een hoop gratis games, deze worden gefinancierd door advertenties of in-game aankopen. Bij games van dit abonnement, zal je geen advertenties zien of in-game aankopen moeten doen. Apple helpt ontwikkelaars met het financieren om games te ontwikkelen.

De prijs van deze dienst is nog onduidelijk.

Vorig artikelSpeel Space Junkies nu gratis tijdens de Open Beta
Volgend artikelDCC 2019 verslag: Props mochten niet mee, maar waren wel te koop!
Ik ben veel met social media bezig. Mijn moeder zei: 'ga toch eens iets nuttigs doen'. Toen dacht ik bij mezelf "ik ga hier iets nuttigs mee doen". Als de dag van vandaag schrijf ik nu artikelen. Artikelen wat over vanalles gaat. Het zou zelfs over jou kunnen gaan... En ik houd van koffie (dit wordt meestal ook zo standaard gezegd). Het liefste cappuccino/macchiato. Wat doe ik op de site en waar schrijf ik over? Dit is een vraag die vaak wordt gesteld, deze vraag stel ik vooral mezelf. Ik houd mij vooral bezig over het nieuws rondom: YouTube en muziek. Naast het schrijven ben ik ook bezig met de groei van de site. Ik ben manager en zie de site graag groeien, help jij mee?!