Home Nieuws Gadgets & Electronica Shareforce lanceert app video platform

Shareforce lanceert app video platform

App ontwikkelaar Shareforce lanceert Viavideo, de eenvoudigste oplossing voor training, opleiding en coaching via video. Het was nog nooit zo gemakkelijk om een eigen app te publiceren met video content. 

Viavideo is een compleet platform inclusief Android en iOS apps. Upload, beheer en publiceer via het zeer gebruiksvriendelijke platform. Gebruik een eigen huisstijl met logo, kleuren, iconen, fonts en teksten en personaliseer de app voor iedere doelgroep. Viavideo is beschikbaar vanaf één euro per gebruiker per maand. 

Voor sport, gezondheid, onderwijs en organisaties is Viavideo hét app video platform van de toekomst. Ben je als coach, trainer, instructeur, leraar of werkgever op zoek naar een nieuwe methode om digitale lessen te geven? Wil je jouw leden, studenten, klanten of werknemers naar een hoger niveau brengen? Stel een persoonlijk lesprogramma samen met de beste video’s! Leren op afstand is de nieuwe norm. Biedt daarom nu een digitaal lespakket aan. Viavideo helpt om meer service te bieden of extra inkomsten te genereren.  

Train als een kampioen

Eén van de eerste klanten van het app video platform is de Andy Souwer Kickboxing University. Inmiddels telt de Kickboxing University app wereldwijd enkele duizenden gebruikers. De app is populair van Amerika, Brazilië, Nederland tot Japan. De Nederlandse kickboks legende en meervoudig wereldkampioen Andy Souwer deelt al zijn kennis in een complete serie van exclusieve video’s. Alle instructie video’s staan georganiseerd in categorieën om een duidelijk overzicht te geven van deze mooie sport. Je kunt ook één van de vele lessen volgen waarin de video’s gegroepeerd zijn voor experts, gevorderden of starters. 

App video platform van de toekomst

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het app video platform van de toekomst? Kijk op viavideo.app of neem direct contact op met Shareforce (073-8440004). U kunt direct aan de slag. Wij zorgen ervoor dat niks u in de weg staat.

Bron © Shareforce