Home Muziek Within Temptation, Suzan & Freek en Snelle op Vestrock

Within Temptation, Suzan & Freek en Snelle op Vestrock

Op 5, 6 en 7 juni 2020 vindt de elfde editie van VESTROCK plaats. Met trots presenteren we hiervoor de eerste namen:

Within Temptation
The Darkness (UK)
Snelle & Live Band
Starsailor (UK)
Suzan & Freek
Maan
Sports Team (UK)

Within Temptation, op internationaal niveau één van Nederlands grootste bands, komt voor de allereerste keer naar Zeeland en is de vrijdagheadliner van VESTROCK 2020. Naast internationale namen als The Darkness (I Believe In A Thing Called Love), Starsailor en het snel opkomende Sports Team staan ook Nederlandse acts als Snelle, Maan en Suzan & Freek op het programma. Er zullen nog tientallen namen volgen voor de 11e editie van VESTROCK.

VESTROCK
VESTROCK, ook wel bekend als het festival van de vriendschap, is een intiem driedaags festival dat plaats vindt op een prachtig eiland in de stadsgracht van de Middeleeuwse vestingstad Hulst (Zeeuws-Vlaanderen). Wat in 2010 begon als een kleinschalig evenement is uitgegroeid tot een van de meest unieke en ambitieuze festivals van de lage landen: een festival dat rock, pop en dance liefhebbers uit heel Nederland en België trekt, maar dat nog steeds haar vriendelijke en intieme karakter heeft weten te behouden. VESTROCK 2020 brengt je wederom het ultieme weekend weg met meer dan 60 live acts, een onderwijs- en theaterprogramma in de VESTROCK UNIVERSITY en exclusieve optredens op diverse locaties op en rondom het eiland. Bovendien biedt VESTROCK een familieprogrammering aan waarin ook de jongere bezoeker een echte festival ervaring mee kan maken. Krijg de kans om zowel nieuwe opkomende acts te ontdekken als te genieten van de meer gevestigde namen. Hiernaast heb je de beschikking tot een bourgondisch aanbod aan eten en drinken, waaronder het eigen gebrouwen VESTROCK BLOND en een geweldige camping.

VESTROCK 2020 Early Bird kaartverkoop start 3 december 2019
Vandaag, 3 december 2019, start de early bird kaartverkoop voor VESTROCK 2019 via www.vestrock.nl. VESTROCK vindt plaats op een eiland, waardoor het aantal beschikbare kaarten net als andere jaren beperkt is. Tot eind januari zijn tickets nog te verkrijgen tegen het zeer voordelige Early Bird tarief, welke maar liefst 30% korting biedt ten opzichte van de reguliere ticketprijs. Na deze periode geldt het voorverkooptarief. Vanaf deze editie van VESTROCK zijn ook voor het eerst weekend tickets beschikbaar (vrijdag tot en met zondag) naast de bestaande combitickets voor vrijdag en zaterdag.