Home Muziek Martin Garrix feat. Bono & The Edge – We Are The...

[Video UEFA EURO 2020 Song] Martin Garrix feat. Bono & The Edge – We Are The People

het officiële nummer voor het UEFA EURO2020-voetbaltoernooi van dit jaar! ⚽🏆 is eindelijk gelanceerd! Met Martin Garrix en Bono (u2) en The Edge: We Are The People!

Sony Music Netherlands kondigt vandaag de release aan van het officiële UEFA EURO 2020-nummer
‘We Are The People’ van Martin Garrix, met Bono en The Edge.
Na meer dan een jaar anticiperen en dit geheim moeten houden, is de track nu beschikbaar om te streamen en te downloaden via alle digitale serviceproviders.

Met de track in de maak voor drie jaar, had Garrix vanaf het begin van het creatieve proces het gevoel gehad dat Bono’s zang perfect zou passen bij ‘We Are the People’. Zijn visie kwam tot leven toen zowel Bono als zijn U2-bandgenoot The Edge ermee instemden om op het nummer te verschijnen. De samenwerking evolueerde verder met Bono die de teksten schreef en melodieën creëerde en The Edge de toonaangevende gitaarriffs toevoegde, wat resulteerde in een perfecte mix van de kenmerkende geluiden van alle artiesten.

Martin Garrix: “Samen met Bono en The Edge de muziek maken voor een van de grootste sportevenementen ter wereld, was een ongelooflijke ervaring. Ik ben erg trots op wat we samen hebben gedaan en ben opgewonden om het eindelijk met de wereld te delen! “

‘We Are The People’ herinnert ons eraan dat een nummer kan kijken naar de uitdagingen waarmee de wereld op een bepaald moment wordt geconfronteerd en toch een uniform antwoord kan proberen. Het is een liedboek waaruit we allemaal kunnen zingen waar we ook vandaan komen, maar vooral in Europa, waar de wedstrijd de aandacht van de hele wereld zal trekken. ‘We Are The People’ hoopt de positiviteit, hoop en vastberadenheid te weerspiegelen die nodig zijn om een ​​team te laten slagen, en een gevoel van saamhorigheid te bieden dat past bij het thema van UEFA EURO 2020: Unity. Voor de eerste keer in de geschiedenis van de EURO wordt het toernooi over het hele continent gespeeld, waarbij het overheersende thema van eenheid overal te zien zal zijn.

Naast de officiële track heeft Garrix ook de officiële walkout geproduceerd en muziek uitgezonden voor het toernooi. Het nummer, dat op zijn 25e verjaardag uitkwam, getuigt van zijn indrukwekkende opmars door de gelederen van de muziekindustrie tot nu toe. Elk UEFA EURO-kampioenschap sinds 1992 heeft een officieel nummer gehad met mensen als Nelly Furtado, Simply Red en Enrique Iglesias die in het verleden de soundtrack van het toernooi leverden.

“Het lange wachten is bijna voorbij en we zijn verheugd om officieel het officiële nummer voor UEFA EURO 2020 ‘We Are The People’ te onthullen, met enkele van ’s werelds meest gevierde artiesten in Martin Garrix, Bono en The Edge”, aldus UEFA marketing regisseur Guy-Laurent Epstein.

“Voetbal en muziek hebben de kracht om mensen bij elkaar te brengen. Ze zijn vectoren van passie en emotie en door ze te combineren, wordt de viering van het toernooi door fans verder uitgebreid en wordt een nieuw publiek bereikt. Met de met sterren bezaaide line-up die we hebben samengebracht om de officiële muziek van het toernooi te creëren, zijn we ervan overtuigd dat we precies dit zullen doen. “

UEFA EURO 2020 wordt voor het eerst in de geschiedenis van de competitie op het hele continent gehouden, met in totaal 11 gaststeden. Amsterdam, Baku, Boekarest, Boedapest, Kopenhagen, Glasgow, Londen, München, Rome, Sint-Petersburg en Sevilla zullen deze zomer allemaal wedstrijden organiseren met de eerste wedstrijd die van start gaat in het Stadio Olimpico in Rome op 11 juni 2021 met Turkije tegenover Italië. De finale vindt plaats op 11 juli 2021 in het Wembley Stadium, Londen.

En nu op naar een succesvolle EK zomer waar we al een jaar op zitten te wachten!

Bron © Martin Garrix foto © Youtube