Home Muziek Milow – ‘Whatever It Takes’

[VIDEO] Milow – ‘Whatever It Takes’

Milow bracht woensdag de videoclip van zijn zomersingle ‘Whatever It Takes’ uit. Het is de eerste single van een gloednieuw album waar hij momenteel aan werkt. ‘Whatever It Takes’ is een heel aanstekelijk nummer dat muzikaal beïnvloed is door Motown; muziek waar Milow heel vaak naar luistert. 

De clip werd geregisseerd door Marvin Ströter. Milow wou aanvankelijk graag een geanimeerde clip, maar dat bleek helaas op dat moment niet mogelijk. Hij nam vervolgens contact op met regisseur Marvin Ströter – die al eens een aftermovie voor hem had gemaakt – en samen dachten ze na over wat ze creatief konden doen. “Ik was op dat moment de serie ‘Kidding’ met Jim Carrey aan het kijken. Dat gaat over een poppenspeler, zo’n beetje ‘Sesamstraat’ meets ‘Mister Rogers’. Dus dan vonden we iemand die de poppen voor Sesamstraat in Duitsland maakte, en die heeft er dan eentje gemaakt”, vertelt Milow. 

Milow kondigde onlangs zijn akoestische ‘Unplugged Tour’ aan, waarmee hij in het voorjaar van 2021 halt zal houden in maar liefst 28 zalen, waaronder Ancienne Belgique, Capitole Gent, De Roma, Concertgebouw Brugge, etc.

Alle data vind je HIER

Bron © Sony Music