Home Muziek Igmar Felicia ontvangt Qucee, Jaimie Vaes en Gerard Joling in een...

[video] Igmar Felicia ontvangt Qucee, Jaimie Vaes en Gerard Joling in een nieuw seizoen Music Memories

Rapper, presentator en programmamaker Qucee is de eerste gast in het nieuwe seizoen van ‘Music Memories’ op TV 538. Samen met 538-dj Igmar Felicia maakt hij een muzikale reis door zijn leven. Hij vertelt over zijn jeugd en schooltijd, het ontstaan van Supergaande en hoe hij zijn grote liefde Steffie leerde kennen. Ook Jaimie Vaes en Gerard Joling zijn dit seizoen te gast. Jaimie vertelt openhartig over de bijzondere versierpogingen van haar vriend Jorik (Lil’ Kleine) en de lastige periode na de geboorte van hun zoon Lio. Gerard Joling blikt terug op de hysterische periode aan het begin van zijn carrière en vertelt over de liefdevolle band met zijn moeder. ‘Music Memories’ is iedere dinsdag vanaf 16.00 uur te zien op het YouTube kanaal van 538 en om 21.30 uur op TV 538.

In het derde seizoen van ‘Music Memories’ zijn ook Frenna, Tino Martin, Vjeze Fur, Sophie Milzink, Defano Holwijn en Dopebwoy te gast.Aan de hand van verschillende tracks delen zij persoonlijke verhalen en grappige anekdotes. Ook verrast presentator Igmar Felicia iedere aflevering zijn gast met persoonlijke videoboodschappen van dierbaren en oude bekenden.

Hilarische en dierbare, maar soms ook pijnlijke herinneringen staan centraal in het nieuwe seizoen van ‘Music Memories; A trip down (Music) Memory Lane’. Iedere dinsdag om 16.00 uur verschijnt een nieuwe aflevering van ‘Music Memories’ op het YouTube kanaal van 538 en is om 21.30 uur te zien op TV 538. TV 538 is te zien via vrijwel alle kabelaars (Ziggo, KPN, Caiway e.a.) op kanaal 538 en via NLZIET.

Bron enm foto © Radio 538

Vorig artikelOverval Zahavi en beelden voorbereiding liquidatie in Opsporing Verzocht
Volgend artikelAjax laat kampioensschaal omsmelten voor fans