Home Entertainment Disney+ komt met Elton John Live streaming: Farewell from Dodger Stadium

[video] Disney+ komt met Elton John Live streaming: Farewell from Dodger Stadium

© The Walt Disney Company

Elton John Live Farewell from Dodger Stadium is een concertevenement met de legendarische wereldster Elton John LIVE vanuit Los Angeles op 20 november 2022 (21 November NL). In deze concertervaring die je niet mag missen, treedt Elton John op in het Dodger Stadium in Los Angeles, waar hij in 1975 twee uitverkochte, carrièrebepalende concerten gaf die hem tot een wereldwijde legende maakten. Nu keert hij terug voor een emotioneel moment, als hij de laatste Noord-Amerikaanse show geeft van zijn Farewell Yellow Brick Road Tour, in een van de grootste afscheidstournees in de muziekgeschiedenis. Met speciale gasten en ongeëvenaarde wereldhits die decennia overbruggen, brengt Elton John Live Farewell from Dodger Stadium het spectaculaire, historische concert bij de kijkers thuis, overal ter wereld.
Elton John Live: Farewell from Dodger Stadium, het Original concertevenement, wordt 21 november live gestreamd, exclusief via Disney+.

Bron en foto © The Walt Disney Company

Vorig artikel[Video] Need for Speed™ Unbound onhult soundtrack met A$AP Rocky en nog veel meer internationale hiphop-artiesten
Volgend artikelWIN! Prey for the Devil bioscoopkaarten