Home Muziek Danny Vera zingt zijn hit ‘Roller Coaster’ in rollercoaster voor Ekdom...

[video] Danny Vera zingt zijn hit ‘Roller Coaster’ in rollercoaster voor Ekdom in de Morgen Winter BBQ

Op 31 januari trakteert Gerard Ekdom zijn luisteraars voor de vijfde keer op een sfeervolle Ekdom in de Morgen Winter BBQ in de Winter Efteling. Davina Michelle en Danny Vera komen langs om live hun grootste hits te zingen. Om alvast in de stemming te komen, bedacht Gerard een uitdaging voor Danny Vera: “Zing je hit ‘Roller Coaster’ in de rollercoaster Joris en de Draak.” Dit zorgde voor een bijzondere ervaring.

Gerard Ekdom: ‘Het was vorig jaar zo ontzettend leuk dat we ook dit jaar de barbecue weer flink gaan opstoken. Natuurlijk zorgen we weer voor een lekker ontbijtje voor alle aanwezige luisteraars en terwijl iedereen een hamburgertje naar binnen werkt is er ook live muziek. We hebben maar liefst twee fantastische artiesten die langs komen; Davina Michelle en Danny Vera. Als je zegt Efteling dan zeg je rollercoaster en als je zegt Roller Coaster, dan zeg je natuurlijk Danny Vera. Ik heb er nu al zin in!’ 

Luisteraars die de Ekdom in de Morgen Winter BBQ willen bijwonen kunnen zich via de website van Radio 10 gratis aanmelden. De Ekdom in de Morgen Winter BBQ vindt op vrijdag 31 januari van 06.00 tot 10.00 uur plaats in de Winter Efteling in Kaatsheuvel en is live te volgen op Radio 10.

bron: Radio 10 – Ekdom in de Morgen Winter BBQ.