Home Muziek Check KIMONO’s nieuwste single ‘Wilde Nachten’

[video] Check KIMONO’s nieuwste single ‘Wilde Nachten’

Afgelopen vrijdag bracht KIMONO zijn nieuwe single ‘Wilde Nachten’ uit. Het is een nummer over zijn haat-liefde verhouding met het bestaan als muzikant en de seks, drugs en rock en roll die daar bij komt kijken. 

KIMONO in een interview met 3voor12: “De seks, drugs en rock ’n roll. In die lifestyle zijn er bepaalde dingen waar je je passie in vindt en dingen waarvan je weet dat ze niet goed zijn, maar ook te spannend zijn om los te laten. Er komen  drank, ballonnen en drugs tevoorschijn, en dan krijg je snel wilde nachten. Tegelijkertijd haal je daar ook weer muziek en creativiteit uit. Je verlangt naar stabiliteit, maar dit leven wil je ook weer niet loslaten.”

Bekijk hieronder de videoclip van ‘Wilde Nachten’

KIMONO
De Arnhemse KIMONO is een voorloper als het gaat om de sound van hedendaagse R&B. De aan zijn unieke stijl te herkennen zanger schildert met zijn muziek een wereld die bij vlagen doet denken aan het werk van internationale artiesten als The Weeknd, PARTYNEXTDOOR en Bryson Tiller.

Met zijn Nederlandstalige repertoire bekleedt KIMONO een unieke plek in het genre urban en wordt hij door zijn collega-artiesten en toonaangevende media als Noisey en i-D Magazine getipt als grote belofte.
KIMONO werkte ook al samen met artiesten als Jonna Fraser, Jayh, Brace, Zefanio en Ares, trok door het land met de Popronde en verzorgde de support voor de Amerikaanse R&B-sensaties Goldlink en 6LACK.

Zijn EP’s Meid van Nergens en AURA konden rekenen op lovende recensies. Met zijn tracks ‘Slide’, ‘Only God Knows’ (feat. Defano Holwijn), ‘Lichten Uit’ en ‘Wilde Nachten’, is de toon al gezet voor zijn aankomende EP, die we dit jaar nog kunnen verwachten.

Bron © Warner Music