Home Muziek Tim Hofman maakt zomerprogramma op 3FM

Tim Hofman maakt zomerprogramma op 3FM

HILVERSUM - Tim Hofman. FOTO COPYRIGHT SANDER KONING

Tim Hofman maakt deze zomer zijn eerste radioshow op NPO 3FM. Hij neemt de vrijdagen tussen 16.00-19.00 uur over van Frank van der Lende en Eva Koreman. Dit doet hij niet alleen: elke week nodigt Tim een bekende gast uit om hem als sidekick te vergezellen. In de 3FM-middagshow staat zijn liefde voor muziek centraal: Tims muzikale favorieten komen voorbij, maar ook nieuwe muziek die je echt gehoord moet hebben. In de eerste uitzending is zangeres Merol Tims sidekick. Zij neemt haar drie favoriete, oppeppende platen mee. Zo eindig je de week op een positieve noot en ga je vol goede zin het weekend in! Het 3FM Vakantieteam: Tim Hofman is op vrijdag 24 juli, 31 juli en 7 augustus tussen 16.00-19.00 uur te horen op 3FM.

Tim: “Ik heb veel zin om deze zomer radio te maken voor 3FM. Ik ben een ontzettende muziekliefhebber en dat kan ik mooi kwijt op de vrijdag op 3FM. Lang verhaal kort: je komt die drie uur radio beter uit dan dat je ze in ging, zin in.”

Over Tim Hofman

Tim Hofman maakt bij BNNVARA onder andere Over Mijn Lijk en de Youtube- en podcastserie BOOS, waarmee hij je dag een klein beetje beter probeert te maken.

3FM Vakantieteam

Tijdens de zomervakantie staat het 3FM Vakantieteam klaar om de vaste programmering over te nemen.

6.00-9.00 uur: Wijnand Speelman presenteert van 20 juli tot en met 9 augustus Sanders Vriendenteam

12.00-14.00 uur: Luc Sarneel (20 juli tot en met 2 augustus) en Mark van der Molen (3 augustus tot en met 16 augustus) nemen het lunchprogramma over van Timur

16.00-19.00 uur: van 20 juli tot en met 9 augustus wordt ‘Welkom bij de Club’ op maandag tot en met donderdag gepresenteerd door Rob Janssen en op vrijdag door Tim Hofman.

19.00-21.00 uur: Vera Siemons neemt van 13 juli tot en met 2 augustus Avonturen van Mark over.

Bron © BNNVARA / foto: Sander Koning