Home Muziek The Vengaboys en Two Chefs Brewing lanceren een IPA voor het goede...

The Vengaboys en Two Chefs Brewing lanceren een IPA voor het goede doel

© Violent Music

Europe’s #1 Party Act The Vengaboys en de kleurrijke Amsterdamse craftbier-brouwerij Two Chefs Brewing slaan de handen ineen voor een leukere wereld met meer gendervrijheid en inclusiviteit. Op International Coming Out Day (maandag 11 oktober) lanceren zij een limited-edition IPA, met de treffende naam Gender Fluid.

Te Gekke Samenwerking

Dit opmerkelijke partnership is ontstaan tijdens de lockdown. The Vengaboys konden niet naar Ibiza en Two Chefs Brewing kampte met de horecasluiting. Ze vonden elkaar in hun gezamenlijke zoektocht naar positieve energie, wat resulteerde in hun ‘love child’: Gender Fluid – een heerlijke strawberry milkshake IPA met een flinke dosis aardbei (130gr/liter) en Mosaic-hop. Een over-the-top roze biersmoothie die je het beste drinkt met een rietje.

Two Chefs Brewing: “We merkten al vrij snel dat wij door Gender Fluid echt veel beter gingen dansen. En we snapten ook opeens veel meer van de songteksten van The Vengaboys!”

The Vengaboys: “Je hoort het al, tijdens het hele proces hebben we enorm veel lol gehad. En dit is pas het begin!”.

Inclusieve Goede Doelen

Maar waarom dan een bier? Omdat de Two Chefs niet kunnen zingen maar brouwen als de beste. En vooral omdat ze daarmee ook écht kunnen bijdragen aan die leukere wereld, want de opbrengst van dit project gaat direct naar drie goede doelen die Two Chefs Brewing en The Vengaboys samen met het COC hebben uitgekozen. Doelen die zich inzetten voor gendervrijheid (Man.ish Cave, TRANS Magazine en Trans United Clinic).

International Coming Out Day

Zowel Two Chefs Brewing als The Vengaboys gunnen iedereen de vrijheid om te kunnen zijn wie je bent. De Gender Fluid-blikjes zitten dan ook in een kast en staan te springen om daaruit te komen. Daarvoor is geen beter moment dan International Coming Out Day op maandag 11 oktober!

https://vengaboys.com/

Bron en foto © Violent Music