Home Muziek Sonne Straal is de ‘Faamnaam 2021’

Sonne Straal is de ‘Faamnaam 2021’

© Radio 538

Utrechtse straalt naast 538-dj’s Coen & Sander

Luisteraars van ‘De Coen en Sander Show’ hebben Sonne Straal uitgeroepen tot ‘Faamnaam 2021’. De Utrechtse studente heeft de opvallendste naam van Nederland en mag zich daarom voegen in het illustere rijtje bij Mette Bus, Mat Ras, Jack Pot, Chris Mus, Kenny Boeijen en Ferry Kuhlman. Ben Boute en Joyce de Roo-Bot eindigden achter Sonne op de tweede en derde plek. Drie weken geleden startten Coen en Sander voor de zevende keer hun zoektocht op Radio 538 naar de bijzonderste, opvallendste en grappigste naam van Nederland. Ook dit jaar kwamen er weer talloze inzendingen binnen en werd er massaal gestemd.  

Sonne Straal was vanmiddag te gast in de 538-studio om de prijs zelf in ontvangst te nemen: “Bedankt Nederland én papa en mama. Ik vond het als kind al heel erg leuk en tot nu toe ervaar ik het ook alleen maar positief!”

Sander Lantinga: “Met dit weer verlangen we allemaal naar Sonne Straal. Een perfect moment dus om haar in het zonnetje te zetten en uit te roepen tot ‘Faamnaam 2021! Het kan toch niet anders dan dat Sonne met zo’n naam overal het zonnetje in huis is? Bij ons in de studio in ieder geval wel!”

Coen Swijnenberg: “Deze editie gaat de geschiedenisboeken in als beste editie ooit. Nog nooit zijn er zoveel geweldige Faamnamen ingezonden en nog nooit is er zoveel gestemd. Meer dan ooit te voren! En dan een winnares met zo’n mooie, positieve en opbeurende naam, daar kunnen we alleen maar heel blij mee zijn.”

Dit is de top 10 Faamnamen van 2021:

1. Sonne Straal

2. Ben Boute

3. Joyce de Roo-Bot

4. Wil Bierman

5. Ron de Bil

6. Bennie Koekoek

7. Bas Sillen

8. Pie Kant

9. Liv Frie

10. Cobie Potappel-Stroop

Bron en foto © Radio 538

Vorig artikelOnze Straat II: Derde aflevering Het Meisje Dat Vervloekt Was
Volgend artikelDertig spelers in voorselectie Oranje