Home Muziek Radio dj’s Jamie & Olivier (3FM, PowNed) vieren albumrelease Ed Sheeran

Radio dj’s Jamie & Olivier (3FM, PowNed) vieren albumrelease Ed Sheeran

Olivier Bakker en Jamie Reuter (3FM/PowNed). Foto © Wessel de Groot.

De 3FM-luisteraar is er samen met Jamie Reuter en Olivier Bakker altijd als eerste bij als het gaat om nieuwe muziek. Met hun dagelijkse 3FM-show VoorAan helpen ze met het kennismaken van de nieuwste releases en grootste beloftes. Zo ook wanneer het nieuwe album van een van ’s werelds grootste popartiesten van dit moment, Ed Sheeran, uitkomt op 5 mei. 
 
Samen met Ed’s grootste Nederlandse fans en de 3FM-luisteraar, vieren Jamie en Olivier op 5 mei de release van ‘-‘ (Subtract). Direct nadat het album om 00:00 uur uitkomt, luisteren zij naar de nummers van de plaat en ontdekken zij samen de sound en thema’s. Wat doet de muziek met je en wat betekent het voor je? Luisteraars, fans en experts komen aan het woord.
 
Ed Sheeran is een van de grootste popartiesten van dit moment. Afgelopen jaar stond hij twee keer in de Johan Cruiff Arena en scoorde hij hits met tracks als ‘Bad Habits’ en ‘Shivers’. Met de release van zijn nieuwe single ‘Eyes Closed’ kondigde Ed het nieuwe album ‘-‘ (Subtract) aan. 
 
De Britse zanger is al tien jaar bezig met de plaat, maar veranderde afgelopen jaar van muzikale koers na een aantal grote gebeurtenissen. Zo werd bij zijn vrouw een tumor geconstateerd, overleed een goede vriend van Ed en speelde er een rechtszaak over plagiaat. Met ‘-‘ (Subtract) wil hij open zijn over deze fase in zijn leven en zijn diepste gevoelens delen. 

Beluister de speciale uitzending van VoorAan met Jamie & Olivier aanstaande vrijdag tussen 22:00 en 01:00 uur op 3FM. 

Bron: PowNed Foto © Wessel de Groot.