Home Muziek Nieuwe muziekpodcast Veronica van Hoogdalem

Nieuwe muziekpodcast Veronica van Hoogdalem

Weet jij nog wat je vroegste muziekherinnering is? Of welke nummers je vroeger op school luisterde en nog steeds helemaal kan meezingen? In ‘Praat Muziek Met Me’ neemt presentatrice Veronica van Hoogdalem samen met haar gasten hun muzikale dagboek door! In het eerste seizoen zijn onder andere mediamaker Nesim el Ahmadi, programmamaker Kees van der Spek en model Lauren Lewis te gast. Veronica duikt samen met hen in de verhalen en herinneringen die muziek met zich meebrengt. In de eerste aflevering, met Nesim el Ahmadi, bespreken ze onder meer de herinneringen aan de eerste gekochte single van Nesim: Complicated van Avril Lavigne!

“De afgelopen tijd werd er heel enthousiast gereageerd op mijn wekelijkse oproep op Instagram om nieuwe releases met mij te delen. Met deze podcast en het bijbehorende Instagram-account hoop ik de volgende stap te zetten en een platform te creëren waar muziekliefhebbers hun passie en verhalen over muziek met mij en elkaar kunnen delen.”
– Veronica

In de komende maanden ‘praat Veronica muziek’ met de meest uiteenlopende gasten. Ze heeft voor de podcast bewust gekozen voor gevarieerde gasten zodat luisteraars horen dat je geen muziekdeskundige hoeft te zijn om van bepaalde muziek te houden en daarover te praten. Iedereen is welkom: natuurlijk artiesten, maar zeker ook sporters, presentatoren of acteurs. Je hoeft alleen maar muziek met haar te praten!

Praat Muziek Met Me is een productie van De Stroom en verschijnt elke woensdag in je favoriete podcast-app. De Stroom is een nieuw mediabedrijf dat ook andere succesvolle podcasts uitbrengt. Denk daarbij onder andere aan Rookworst, Wilde Haren de Podcast en de Supergaande Podcast. Komende weken wordt het aanbod flink uitgebreid met nieuwe titels.

Bron © TopNotch

Vorig artikelSamsung’s Wildlife Watch nodigt je uit om als virtuele ranger mee te helpen in het behoud van bedreigde dieren in Afrika
Volgend artikelQmusic lanceert Muzikale Kieswijzer
Ik ben de eigenaar van Planetzone