Home Muziek Mart Hoogkamer scoort met ‘Diamant’ en kondigt Ahoy concert aan

Mart Hoogkamer scoort met ‘Diamant’ en kondigt Ahoy concert aan

© Universal Music Belgium

Het blijft hard gaan voor de Nederlandse volkszanger Mart Hoogkamer. Na de platina-bekroonde feesthit ‘Ik ga zwemmen’, scoorde hij ook platina met ‘Bieber van de kroeg’. Nu gooit Mart hoge ogen met de single ‘Diamant’.
 
‘Diamant’ is een lied dat op maat van Mart werd gemaakt en weer een andere kant van de uiterst populaire artiest laat zien. Bij de song hoort een ‘Peacky Blinders”-achtige clip. Mart ontpopt zich daarin als een bokser, die de ring ingaat voor geld en zich door een louche bookmaker laat uitbetalen.  Het pakkende nummer in combinatie met de opmerkelijke clip, zetten Mart op grote hoogte als volkszanger bij onze Noorderburen.
 
Mart geeft op 15 april 2023 een concert in Rotterdam Ahoy. De zanger staat er met zijn band onder de titel ‘Mart in Ahoy’. “De Rotterdam Ahoy zit mij als gegoten”, licht Mart toe. “Mijn twee Ahoy concerten in het voorjaar waren het hoogtepunt van een geweldig jaar. Ik vind het heerlijk dat ik er dus opnieuw mag staan en wie weet zou dit wel een jaarlijkse traditie kunnen worden. We gaan er een feest van maken met zijn allen.”
 
Tickets en info: www.martinashow.nl 

Bron en foto © Universal Music België

Vorig artikelAndries Jonker haalt WK voetbal naar eigen oude school
Volgend artikel[Video] BLØF ontvangt ‘Top 4000 Oeuvre Award’ Queen opnieuw nummer 1