Home Muziek Lesse brengt tweede single Drive Away uit

Lesse brengt tweede single Drive Away uit

Lesse brengt op 26 september 2019 zijn tweede single Drive Away uit. Een echte road song over alles achter je laten en nieuwe wegen inslaan. Op het snijvlak van synth-pop en akoestische songs. Zijn stem en timbre doen denken aan o.a. George Michael, James Blunt, Rodger Hodgson (Supertramp) en Sting. 

Het nummer komt recht uit het hart, uit het leven van Lesse. ‘Afgelopen jaar ging mijn relatie van flink wat jaren uit. Na verdriet gaat er met zo’n grote verandering ook een nieuwe wereld voor je open.’ De song vertolkt zowel in tekst als in muziek perfect het moment dat je je realiseert dat alles kan, en hoe overweldigend en geweldig dat tegelijkertijd is.

Drive Away volgt Lesse’s debuutnummer The Ghost op, dat in november 2018 uitkwam. Wat ging over angsten loslaten. The Ghost werd gedraaid op NPO Radio 2, NPO Radio 1 en 3FM, en stond ook in de Spotify playlist van NPO Radio 2 Annemiekes A-lijst.
Deze twee nummers laten zien dat Lesse staat voor emancipatie, geloven in jezelf en achter je dromen aangaan. Daarom past het ook zo goed dat Lesse meedoet met het COC-songfestival 2019. Hij representeert Noord-Holland Noord met zijn volgende en derde nummer, dat in november uitkomt. Voorjaar 2020 kunnen we de debuut EP van Lesse verwachten.

https://soundcloud.com/lessemusic/lesse-drive-away/s-vKqWA