Home Muziek Koningsdag alsnog een Nederlands feest met NLmuziek

Koningsdag alsnog een Nederlands feest met NLmuziek

Juist in deze tijd heeft Nederland behoefte aan gezelligheid en livemuziek, zo ook tijdens Koningsdag. En nu men het feest niet kan opzoeken, komen de artiesten gewoon naar de mensen thuis! Dat is de gedachte achter het nieuwe initiatief NLmuziek, dat op 27 april wordt gelanceerd. 

Door alle corona maatregelen zal Koningsdag niet hetzelfde zijn als andere jaren, maar het is de enige manier om samen het virus onder controle te krijgen. Daarom zendt NLmuziek op 27 april tussen 16.00 en 19.00 uur een non-stop en gratis muziekprogramma uit, zodat iedereen thuis alsnog van deze bijzondere dag kan genieten. Als iedereen meekijkt en -luistert, liefst met de ramen open, vieren we het alsnog samen!

Een geweldige selectie van Nederlandse artiesten werkt belangeloos mee om Nederland een hart onder de riem te steken. Het programma is een afwisseling van live-optredens, backstage beelden en interviews. Artiesten die onder anderen voorbijkomen zijn René Froger, Paul de Leeuw, Gerard Joling, Tino Martin, Snollebollekes, Anita Meyer, Jeroen van der Boom, Ruth Jacott, Kenny B, John West, Dries Roelvink, Lange Frans, Tim Douwsma, Henk Poort, Frans Duijts, René Schuurmans, Edsilia Rombley en Danny Froger. Fantastisch dat ook Joël Borelli zijn eerste optreden geeft na hersteld te zijn van corona! 

De registratie van de optredens vindt plaats in een opnamestudio waar uiteraard volgens de ‘corona richtlijnen’ wordt gewerkt. 

De uitzending is te volgen via de website van NLmuziek

Bron © NL Muziek

Vorig artikelGratis proefversie The Division 2 nu beschikbaar
Volgend artikelDoom Patrol nu beschikbaar op Prime Video