Home Games Gratis proefversie The Division 2 nu beschikbaar

Gratis proefversie The Division 2 nu beschikbaar

Vanaf vandaag genieten nieuwkomers van een gratis proefversie van Tom Clancy’s The Division 2 op Xbox One, PlayStation 4 en Windows PC. Met de proefversie genieten spelers van Tom Clancy’s The Division 2 totdat zij level 8 of de maximale speelduur van acht uur bereiken. Spelers die de game aanschaffen nadat ze de proefversie hebben gespeeld, behouden hun voortgang.

Daarnaast hebben spelers die tevens Tom Clancy’s Rainbow Six Siege bezitten, vanaf morgen de mogelijkheid om de Ela The Division 2 Set vrij te spelen door de proefversie of volledige versie van The Division 2 te spelen. Deze set bestaat uit een Division Agent uniform, headgear en Division horloge-charm voor Ela (Operator in Rainbow Six Siege) en een Division wapenskin voor de Scorpion EVO 3 A1 (wapen in Rainbow Six Siege). Spelers van The Division 2 ontvangen als beloning de Impromptu wapenskin voor hun karakter.

Om de proefversie van Tom Clancy’s The Division 2 te downloaden, bezoeken spelers Uplay, de PlayStation Store, de Xbox Games Store of de Epic Games Store.

Tom Clancy’s The Division 2 is reeds verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One, PC en Stadia, onder meer op de Ubisoft Store. Ook is Tom Clancy’s The Division 2 onderdeel van Uplay+, Ubisofts abonnementsservice voor Windows PC.

Bron © Ubisoft