Home Muziek iOS 16.2 is nu beschikbaar en introduceert o.a. Freeform en Sing

iOS 16.2 is nu beschikbaar en introduceert o.a. Freeform en Sing

© Apple Music

Vanaf vandaag is Freeform gratis op elke iPhone, iPad en Mac die iOS 16.2, iPadOS 16.2 of macOS Ventura 13.1 ondersteunt.

Freeform helpt gebruikers inhoud op een flexibel canvas te ordenen en visueel op te maken, waardoor ze alles op één plek kunnen zien, delen en samenwerken zonder zich zorgen te hoeven maken over lay-outs of paginaformaten. Gebruikers kunnen een breed scala aan bestanden toevoegen en ze inline bekijken zonder ooit het bord te verlaten. Freeform is ontworpen voor samenwerking en maakt het gemakkelijker dan ooit om anderen uit te nodigen om samen op een bord te werken. Gebruikers kunnen zelfs met anderen samenwerken tijdens een FaceTime-gesprek. Freeform-borden worden opgeslagen in iCloud, zodat gebruikers op verschillende apparaten gesynchroniseerd kunnen blijven.

Begin de feestdagen goed met Apple Music Sing – Vanaf vandaag officieel beschikbaar voor abonnees over de hele wereld:

Apple Music Sing Afspeellijsten en inhoud: https://apple.co/Apple-Music-Sing

Apple Music Sing How-To-video: https://youtu.be/d-GI9bb5zVc

Met Apple Music Sing kunnen gebruikers meezingen met hun favoriete nummers met aanpasbare zang en real-time songteksten met meerdere weergaven om fans te helpen het voortouw te nemen, duetten uit te voeren, back-ups te zingen en meer – allemaal geïntegreerd in de ongeëvenaarde songtekstervaring van Apple Music.

Apple Music Sing bevat:

Aanpasbare zang: Gebruikers hebben nu controle over de vocale niveaus van een nummer. Ze kunnen zingen met de originele vocalen van de artiest, de hoofdrol spelen of mixen met miljoenen nummers in de Apple Music-catalogus.

Realtime songteksten: Gebruikers kunnen meezingen met hun favoriete nummers met geanimeerde songteksten die dansen op het ritme van de zang.

Achtergrondzang: zanglijnen die tegelijkertijd worden gezongen, kunnen onafhankelijk van de hoofdzang worden geanimeerd, zodat gebruikers ze gemakkelijker kunnen volgen.

Duet-weergave: meerdere vocalisten worden aan weerszijden van het scherm weergegeven, zodat duetten of tracks met meerdere zangers gemakkelijk kunnen worden meegezongen.

Tientallen miljoenen nummers: een steeds groter wordende catalogus van ’s werelds meest zingbare nummers, evenals meer dan 50 speciale afspeellijsten met alle epische nummers, duetten, refreinen en volksliederen die mensen over de hele wereld dwingen om te zingen.

Apple Music Sing is nu beschikbaar op alle compatibele iPhone- en iPad-modellen en op de nieuwe Apple TV 4K.

Fotocredit: Apple Music

Coastline” van Mehro. Zing HIER meer van deze artiest

Bron en foto © Apple Music

Vorig artikelBekijk de teaser trailer van Scream VI
Volgend artikel[Review] OPPO A77 5G – een meer dan prima middenklasser + WIN!
Ik ben de eigenaar van Planetzone