Home Muziek Het Geluid ‘het afstellen van een autostuur’ is geraden voor 18.400...

Het Geluid ‘het afstellen van een autostuur’ is geraden voor 18.400 euro

© Qmusic

Zojuist is Het Geluid van Qmusic geraden door de 33-jarige Bertus uit Epe. Hij wist aan Tom van der Weerd en Bram Krikke te vertellen dat het ging om het afstellen van een autostuur. Bertus krijgt van de radiozender €18.400 uitgekeerd. Morgen start Qmusic met een nieuw geluid.

“Ik liep er sinds vorige week al mee, toen ik mijn autostuur afstelde!” roept Bertus, wanneer hij van Tom hoort dat het antwoord juist is. “Mijn vrouw verklaarde me voor gek, die zei dat het niet goed was.” Het geld krijgt een mooi doel, Bertus gaat het besteden aan een verbouwing en een vakantie.

Bekijk hier de oplossingsvideo en het winmoment van Bertus in de show van Tom & Bram.

Het Geluid wordt al sinds 2007 bij Qmusic gespeeld. Inmiddels is het uitgegroeid tot het populairste radiospel van Nederland. In 2019 won de 36-jarige Kirsten het recordbedrag van €100.000 met het geluid van ‘het verstellen van een wereldstekker in de juiste stand.’ Het snelst geraden geluid werd in 2010 binnen een dag geraden met als antwoord ‘het terughangen van een haak in een telefooncel’. Dat geluid was toen 3200 euro waard. Het Geluid wordt elke werkdag gespeeld tussen 7 uur ’s ochtends en 7 uur ’s avonds. Het Geluid is altijd een handeling die je uit kunt voeren.

Bron en foto © Qmusic

Vorig artikelErvaar betere prestaties en comfort met het Logitech Signature K650 Wireless Comfort Keyboard
Volgend artikelThe Good Wine (h)eerlijke biologische en vegan wijn met impact