Home Muziek genomineerden voor de Gouden Radioring bekend gemaakt

genomineerden voor de Gouden Radioring bekend gemaakt

De luisteraar heeft gesproken; de genomineerden voor de Gouden RadioRing zijn bekend! De radiopresentatoren van Club Ondersteboven (SLAM!), Ekdom in de Morgen (Radio 10), Mattie & Marieke (Qmusic), Somertijd (Radio 10) en Veronica Inside (Radio Veronica) werden vandaag live in hun uitzending verrast door Rob Janssen, presentator van het RadioGala van het Jaar.

Deze vijf programma’s hebben de meeste stemmen gekregen in de eerste stemronde en maken kans op de felbegeerde Gouden RadioRing. Vanaf morgen 08.00 uur kunnen luisteraars op Radioring.nl hun stem uitbrengen in de tweede stemronde. De stembussen voor ronde twee sluiten op 30 januari om 20.30 uur. Morgen maakt AVROTROS tevens de genomineerden voor de Zilveren Radioster Man en de Zilveren Radioster Vrouw bekend.

Wie dé radioprijzen van Nederland daadwerkelijk gaan winnen, wordt bekend op donderdag 30 januari tijdens het Gouden RadioRing Gala, gepresenteerd door NPO 3FM-dj Rob Janssen. Het Gouden RadioRing Gala wordt sinds 2006 georganiseerd door AVROTROS.

Gouden RadioRing Gala op donderdag 30 januari vanuit Theater Gooiland in Hilversum

Vorig artikel[Recensie] it chapter Two
Volgend artikelNieuwe trailer Bloodshot gelanceerd