Home Muziek Danny Vera naar Holland International Blues Festival in Grolloo

Danny Vera naar Holland International Blues Festival in Grolloo

Donderdag 11 juni treedt Danny Vera op tijdens het Holland International Blues Festival. Eerder werden er al optredens op het festival van onder meer Beth Hart, John Fogerty en Walter Trout aangekondigd.Met de toevoeging van singer-songwriter Danny Vera, die bekend staat om zijn onderscheidende Americana sound, is de line-up voor de jubileumeditie van het festival compleet. De kaartverkoop voor Holland International Blues Festival is al gestart via Ticketmaster.

Danny Vera begon ooit in de kroeg, groeide gestaag door naar de grote zalen en festivals en kreeg landelijke bekendheid door zijn optredens als huisband van Voetbal International op RTL7 (nu op Veronica). In het voorjaar van 2019 scoorde hij zijn eerste nationale hit met zijn nummer ‘Roller Coaster’. De song werd benoemd als Topsong bij Radio 2, Alarm Schijf op Qmusic en Harde Schijf op radio538 en bereikte de toppositie op iTunes. Het nummer verbrak een Nederlands record met de langst genoteerde top 40 hit, zonder ooit te zijn doorgedrongen tot de eerste 20. Als klap op de vuurpijl is zijn aankomende show op 20 april 2020 in de AFAS Live binnen 4 dagen uitverkocht. Danny Vera trakteert zijn publiek tijdens live optredens op een avond vol Americana in de stijl van grote voorbeelden als Johnny Cash, Roy Orbison en Elvis Presley.

HOLLAND INTERNATIONAL BLUES FESTIVAL 2020
Donderdag 11 juni: Danny Vera, DeWolff, Curtis Salgado, Danielle Nicole, Southern Avenue
Vrijdag 12 juni: Beth Hart, Peter Frampton, Waylon & The Blizzards, Walter Trout, Hannah Wicklund and the Steppin Stones
Zaterdag 13 juni: John Fogerty, King Solomon Hicks, Laurence Jones, The War and Treaty, Chris Cain

Blues Village Grolloo
Dagkaarten:
Donderdag €35 excl. servicekosten 
Vrijdag €75 excl. servicekosten – UITVERKOCHT
Zaterdag €75 excl. servicekosten
3-dagenkaarten: €155 excl. servicekosten – UITVERKOCHT

Meer info: www.hollandinternationalbluesfestival.com 
De kaartverkoop is gestart via www.ticketmaster.nl en 0900 – 300 1250 (60 cpm).