Home Games Nacon kondigt Hunting Simulator 2 aan

Nacon kondigt Hunting Simulator 2 aan

NACON en de ontwikkelstudio Neopica kondigen met plezier aan dat Hunting Simulator 2 op 25 juni verschijnt voor PS4™, Xbox One en pc! Bekijk hieronder de aankondigingstrailer van Hunting Simulator 2

In Hunting Simulator 2 verken je grotere, gevarieerdere en spectaculairdere natuurlijke omgevingen dan ooit, dankzij compleet opnieuw ontworpen graphics en geluidseffecten. De game levert vele uren aan uitdagingen en dompelt je helemaal onder in de flora en fauna van de mooiste gebieden in Europa en de Verenigde Staten.

Hunting Simulator 2 biedt Hunting-fans vele nieuwe functies, waaronder hun eigen jachthond, waarvan de eigenschappen een grote rol spelen bij het speuren naar prooi. Er zijn meer dan 33 soorten dieren te vinden in Hunting Simulator 2. De kunstmatige intelligentie voor elke soort is significant verbeterd om de unieke en realistische gedragingen van de dieren adequaat te reproduceren. Met hulp van je trouwe viervoeter leer je hoe je hun sporen kunt volgen om je missies te voltooien!

Via de gloednieuwe interface kunnen spelers elk onderdeel van hun uitrusting kiezen, afhankelijk van hun prooi en de verschillende omgevingen in Hunting Simulator 2. Meer dan 75 officiële wapens en accessoires evenals 90 kleding-items van gespecialiseerde merken zijn nauwkeurig nagemaakt: Browning, Winchester, Verney Carron en vele andere! 

Hunting Simulator 2 verschijnt op 25 juni 2020 voor PS4™, Xbox One en pc.
Een Nintendo Switch™-versie zal later verschijnen.