Home Nieuws Film nieuws Bliksem slaat in bij Nienke Plas en Jayh met spectaculaire minifilnm als...

Bliksem slaat in bij Nienke Plas en Jayh met spectaculaire minifilnm als resultaat

Na gisteravond haar nieuwe single Bliksem, een samenwerking met zanger Jayh, uitgebracht te hebben komt Nienke Plas vandaag om 12.00u met een spectaculaire bijbehorende clip. In deze minifilm word je meegenomen naar Mexico waar Nienke als geheim agent een missie heeft. Tijdens deze undercover actie komt ze echter haar oude vlam Divoc (Jayh) tegen die ze in een eerdere missie heeft verleid om hem vervolgens te kunnen inrekenen. De echte gevoelens die toen ontstonden komen bij deze missie uiteraard ook weer naar boven met alle gevolgen van dien… ‘Het nummer Bliksem is voor mij een bijzondere uit de reeks singles die we uitbrengen en daar hoort een spectaculaire clip bij. De vibe van het nummer en de clip passen daarnaast ook nog eens perfect bij de zwoele zomer die we op dit moment beleven. ‘ Aldus Nienke.  

De track ‘Bliksem’ is de vierde track van de EP ‘Lucky Number 7’. In totaal zullen er 7 tracks verschijnen die allemaal gaan over persoonlijke verhalen. “De EP Lucky Number 7 bevat zes nummers die staan voor een moment met een man in mijn leven vóór Resley. De nummers gaan over de liefde, de irritatie, de lust of simpelweg de man in kwestie. Iedere passant heeft zijn eigen vibe, eigen geluid en gevoel”, zegt Nienke. “Iedere track een ander verhaal, een andere man, een ander gevoel en waar ik iedere keer zonder echte liefde weer verder ging. Tot het laatste nummer, Lucky Number 7. Deze gaat over Resley. Over ons. Over mijn geluk voor nu en altijd.”
De eerste track Andere Lobi kwam in februari uit, de tweede track Back Up in maart en de derde track Player kwam uit in mei. 

Broin© Friendly Fire