Home Nieuws Film nieuws Beyoncé op het grote witte doek te zien bij Pathé en Kinepolis

Beyoncé op het grote witte doek te zien bij Pathé en Kinepolis

Na Taylor Swift is binnenkort ook Beyoncé op het witte doek te zien met: RENAISSANCE: A FILM BY BEYONCÉ. Vanaf 1 december is de film, met exclusieve beelden achter de schermen te bewonderen in de bioscoop bij Kinepolis. De verkoop is zojuist gestart.

Na het grote succes van de concertfilm van Taylor Swift afgelopen oktober, kunnen muziekliefhebbers in december ook genieten van het iconische concert van Beyoncé. De concertregistratie is vanaf vrijdag 1 december twee weken lang te zien in Pathé bioscopen in alle steden waar Pathé is gevestigd. Daarnaast is de film te ervaren met het beste geluid in de Dolby Atmos-zalen bij Pathé. In het ExpoTheater in Pathé Ede worden de stoelen omhoog getakeld, waardoor bezoekers de ruimte hebben om te dansen en het concert kunnen beleven alsof ze er zelf bij zijn. De voorverkoop start nu hier.

Renaissance World Tour

Beyoncé was afgelopen zomer in verschillende stadions over de hele wereld live te zien met haar negende concerttournee, waaronder een weekend in de Johan Cruijff Arena in Amsterdam. De spectaculaire shows vol swingende nummers, bijzondere choreografieën en een schitterend decor waren al snel uitverkocht. Wereldwijd hebben 2,7 miljoen fans de concerten van Beyoncé bijgewoond. Met de RENAISSANCE: A FILM BY BEYONCÉ kunnen fans het concert herbeleven, en kunnen fans die afgelopen zomer geen ticket konden bemachtigen, nu alsnog genieten van de show op het grote doek.

Synopsis

RENAISSANCE: A FILM BY BEYONCÉ, is geregisseerd door Mark Ritchie, die al eerder meewerkte aan een concertfilm van Beyoncé. De beelden van de tour zijn van het concert dat Beyoncé afgelopen september gaf in haar woonplaats Houston. In de film zijn zowel highlights te zien van de tour, als stukken documentaire waarin de ontwikkeling van de show en van het album te zien is. Beyoncé’s intentie, harde werk, betrokkenheid en creatieve geest staan centraal in de film.  

ExpoTheater Pathé Ede

Op vrijdag 1 en zaterdag 2 december kun je RENAISSANCE: A FILM BY BEYONCÉ ook ervaren in het ExpoTheater in Pathé Ede. De stoelen worden omhoog getakeld, zodat bezoekers niet vanuit hun bioscoopstoel maar dansend het concert kunnen meemaken. De beleving is compleet door de mooie showverlichting en het professionele concert geluidssysteem.

Tickets

De film is vanaf vrijdag 1 december twee weken lang te zien van donderdag tot en met zondag, met de laatste voorstelling op donderdag 14 december. Tickets kosten €17,50 en zijn vanaf nu hier te koop

Doron Kurz, Commercieel Directeur Pathé: “Na het succes van de concertfilm van Taylor Swift, zijn we heel enthousiast om nu ook fans van Beyoncé blij te maken met de aankondiging van RENAISSANCE: A FILM BY BEYONCÉ bij Pathé. Beyoncé is een van de meest gevestigde popsterren van dit moment, die het witte doek echt verdient. Niet alleen fans van Beyoncé, maar ook film- en muziekliefhebbers zullen van deze show genieten.”

Kinepolis

Rij 4 stoel 4 bij Kinepolis
Kinepolis wil de Beyhive iets extra’s bieden. Voor iedereen die op 1 december kaartjes bemachtigd op rij 4 stoel 4 ligt een speciaal cadeau klaar. Nummer 4 is namelijk Beyonce haar lievelingsgetal. Dit geldt dus op 1 december voor de locaties: Kinepolis Almere, Kinepolis Breda, Kinepolis Den bosch, Kinepolis Dordrecht, Kinepolis Emmen, Kinepolis Enschede, Kinepolis Groningen, Kinepolis Hoofddorp, Kinepolis Leidschendam, Kinepolis Spijkenisse, Kinepolis Utrecht Jaarbeurs en Kinepolis Zoetermeer.

Tickets zijn vanaf nu te koop op kinepolis.nl/musicandmovies

Vorig artikelWIN! Alles Is Nog Steeds Zoals Het Zou Moeten Zijn bioscoopkaarten
Volgend artikel[Review] HP OMEN 27u – een geweldige monitor voor PC- en console gamers