Home Muziek Bas Smit gaat een uur radio maken op 538

Bas Smit gaat een uur radio maken op 538

© Radio 538

Ondernemer en influencer Bas Smit gaat binnenkort een uur lang radio maken op Radio 538. Dat werd gisteren toegezegd door Marc Adriani, Directeur Radio bij Talpa Network, op Clubhouse.

Adriani schoof aan bij ‘De Mediamannen’, bestaande uit Bas Smit, Giel de Winter en Jonathan de Boer, om te praten over de kracht en de toekomst van radio. Tijdens het gesprek gaf Bas Smit aan al jarenlang trouwe luisteraar te zijn van 538 en is bovendien regelmatig te gast in de studio van de zender.

Aan het eind van het gesprek trok Bas Smit zijn stoute schoenen aan en zette Marc voor het blok met de vraag of hij een keer een uur lang radio zou mogen maken op 538. Adriani bracht hem direct het goede nieuws en nodigde hem uit.

Wanneer het uurtje van Bas te horen gaat zijn is nog niet bekend. Dit wordt in de aankomende tijd bepaald in afstemming met Coco Hermans, Radio Director van 538.

Coco Hermans, Radio Director 538: “Bas is één van onze favoriete gasten in de studio. Hij is inmiddels meer medewerker dan gast bij 538 en heeft zelfs zijn eigen kluisje bij ons. Bas is dus altijd welkom om radio te komen maken. Ik verwacht dat zijn eerste show op 538 groots en spraakmakend zal zijn.”

Bron © 538