Home Muziek Atomic Kitten naar de Foute Party

Atomic Kitten naar de Foute Party

Vijftien jaar na de oprichting van Qmusic en de Foute Party belooft de editie van 2020 een bijzondere jubileumeditie te worden. De eerste act die de radiozender bekendmaakt is de Britse girlband Atomic Kitten. Zij treden op in de Brabanthallen op 26 en 27 juni 2020.

Qmusic-dj Kai Merckx belt vanavond om 20.15 uur met Atomic Kitten.

Atomic Kitten bestormde aan het begin van het millennium de internationale hitlijsten met het nummer ‘Whole Again’, dat al snel op één belandde in de Top 40. Hierna scoorde de band hits met covers als ‘The Tide Is High’, ‘Eternal Flame’, ‘Ladies Night’ en eigen nummers als ‘You Are’ en ‘The Last Goodbye’. De popgroep kende sinds het ontstaan verschillende samenstellingen. Tegenwoordig bestaat Atomic Kitten uit het duo Liz McClarnon en Natasha Hamilton. Beiden maakten ook deel uit van de groep toen de grote hits gescoord werden.

Qmusic bestaat volgend jaar 15 jaar. Al direct na de oprichting introduceerde de feelgood-zender het Foute Uur, waarbij ‘fout’ beschreven wordt als ‘guilty pleasure’ en niet als ‘van slechte kwaliteit’. Al snel vond de eerste Foute Party plaats in de toenmalige kantine van de radiozender. In 2008 verhuisde het feest naar de Brabanthallen, waar het uitgroeide tot een jaarlijks festijn met 40.000 bezoekers en artiesten van wereldformaat. Onder anderen Peter Andre, ToyBox, 5ive, Rednex, Cascasa en een scala aan Nederlandse artiesten traden er al op.

De jubileumeditie van de Foute Party vindt plaats op 26 en 27 juni 2020 in de Brabanthallen. Tickets zijn hier verkrijgbaar.