Home Muziek Armin van Buuren brengt officiële anthem én langste mainstageset ooit naar Roemenië...

Armin van Buuren brengt officiële anthem én langste mainstageset ooit naar Roemenië voor Untold Festival 2019

Het zal de meest toegewijde fans ongetwijfeld niet ontgaan zijn dat Armin van Buuren een speciale band heeft met UNTOLD Festival. In de afgelopen jaren gooide de wereldbekende dj meermaals hoge ogen met zijn uitzonderlijke livesets op het Roemeense festival en dit jaar doet hij daar nog maar eens een schepje bovenop. De geboren Leidenaar maakte namelijk de officiële anthem van het festival (‘Something Real’, samen met Avian Grays en Jordan Shaw) en kreeg van het festival zijn eigen dag toegewezen om over een kleine maand helemaal los te gaan met zijn langste mainstageset ooit.Armin van Buurens speciale liveset op UNTOLD is meer dan ‘slechts’ een extralang optreden. Voor deze speciale gelegenheid vliegt de vijfvoudig #1-dj van de wereld zijn eigen festivalproductie over vanuit Nederland. Daarnaast zit de show vol met nieuwe muziek – waaronder natuurlijk de anthem – en gastoptredens van onder anderen Josh Cumbee (bekend van ‘Sunny Days’), Jordan Shaw (‘Something Real’) en Sam Martin (‘Wild Wild Son)’. Er zal zelfs speciale Armin-UNTOLD-merchandise verkocht worden.

‘Something Real’, de anthem voor UNTOLD Festival 2019, werd gemaakt in samenwerking met Avian Grays en Jordan Shaw, wiens gevoelige vocalen perfect aansluiten op de idyllische trance-piano’s en lonkende gitaartonen. Samen met het magische samenspel tussen Armin van Buuren en het publiek van UNTOLD festival betekent dit dat deze anthem naar enorm grote hoogten kan stijgen. 

Armin van Buuren: “Ik heb alleen maar prachtige herinneringen aan UNTOLD Festival, dus toen ik deze kans kreeg, hoefde ik er geen seconde over na te denken. Het was een eer om samen met Avian Grays en Jordan Shaw de officiële anthem voor deze nieuwe editie van het festival te maken, en ik kan niet wachten om de plaat te draaien tijdens mijn langste mainstageset ooit.”

UNTOLD

Met meer dan 350,000 bezoekers tijdens de afgelopen editie, is het Roemeense UNTOLD Festival een van Europa’s meest indrukwekkende festivals voor elektronische muziek. Dit jaar viert UNTOLD haar 5 jarig bestaan in Cluj-Napoca samen met artiesten als Robbie Williams, David Guetta, Martin Garrix, Solomun, Tale Of Us, Black Coffee en meer.

UNTOLD 2019Datum: 1 – 4 Augustus, 2019
Locatie: Cluj Arena, Cluj-Napoca, Roemenië
Tickets: via UNTOLD.

Vorig artikelMan of Medan Multiplayer Modes onthuld
Volgend artikelNielson geeft ‘Concert in the Sky’ op Tilburgse Kermis
Ik ben de eigenaar van Planetzone