Home Muziek Alicia Keys in Sportpaleis, Antwerpen

Alicia Keys in Sportpaleis, Antwerpen

Alicia Keys is terug. En hoe! Het muziekicoon met 15 GRAMMY-prijzen op haar naam kondigt vandaag haar nieuwe album ‘ALICIA’ aan met release voorzien op 20 maart bij Sony Music, en haar langverwachte terugkeer naar de podia met haar ‘ALICIA – THE WORLD TOUR’. Op vrijdag 12 juni staat Alicia Keys voor het eerst sinds 2013 opnieuw in het Sportpaleis. De ticketverkoop start maandag 27 januari om 10u via livenation.be.

De ‘ALICIA – THE WORLD TOUR’ belooft iedere avond een bijzondere multimediale en artistieke beleving te worden. Keys zal haar nieuwe muziek brengen, maar ook haar klassiekers – van “No One” tot “If I Ain’t Got You” en “Girl on Fire” – zullen zeker niet ontbreken. Het wordt een meditatie over de liefde en het leven, één groot feest, barstend van de aanstekelijke energie dat enkel live muziek kan teweegbrengen.

American Express® Card-leden genieten van een exclusieve presale voor de ticketverkoop van start gaat voor het grote publiek. AMEX-leden kunnen vanaf morgen woensdag 22 januari om 10u tot zondag 26 januari om 17u alvast tickets in voorverkoop aanschaffen.