Home Games Kingdom Hearts III Re Mind DLC nu verkrijgbaar op PlayStation 4

[VIDEO] Kingdom Hearts III Re Mind DLC nu verkrijgbaar op PlayStation 4

Square Enix Ltd., maakt vandaag bekend dat Keyblade-dragers  kunnen terugkeren naar hun epische avontuur met Sora en zijn vrienden, want de Re Mind DLC* voor de bekroonde RPG, KINGDOM HEARTS III, is nu verkrijgbaar als digitale download voor het PlayStation®4-computerentertainmentsysteem.

In Re Mind kunnen spelers die KINGDOM HEARTS III voltooiden met Sora beginnen aan een nieuwe speelbare episode, waarin hij gevechten vanuit de perspectieven van zijn vrienden kan ervaren en onderweg nieuwe waarheden ontdekt. Spelers kunnen ook de strijd aangaan met verschillende krachtige eindbazen, inclusief de dertien eindbaasgevechten van de Limitcut Episode en een eindbaasgevecht in de Secret Episode. Daarnaast kunnen spelers genieten van de nieuwe Data Greeting Mode, slideshowfuncties en het nieuwe Premium Menu dat toegang biedt tot verschillende moeilijkheidsniveaus en gameplay-uitdagingen.

SQUARE ENIX maakt vandaag ook bekend dat er gloednieuwe KINGDOM HEARTS-content onderweg is naar mobiele apparaten. Een origineel verhaal, dat draait om de mysterieuze Young Xehanort, is nu in ontwikkeling.

De KINGDOM HEARTS III Re Mind DLC is nu verkrijgbaar voor het PlayStation®4-systeem. Het KINGDOM HEARTS III Re Mind + Concert Video-pakket, met daarin naast alle KINGDOM HEARTS III Re Mind-content ook videobeelden van het KINGDOM HEARTS – World of Tres – Orchestra-concert dat op 30 november 2019 is opgenomen in Osaka, is vanaf vandaag ook verkrijgbaar.

De KINGDOM HEARTS III Re Mind DLC komt op 25 februari 2020 beschikbaar voor de Xbox One-familie van apparaten.

*De retailversie van KINGDOM HEARTS III is vereist om deze content te kunnen gebruiken. Zorg ook dat je game is bijgewerkt naar de nieuwste versie. Dit product omvat niet de concertvideocontent en is niet speelbaar als opzichzelfstaande aanschaf. Na aanschaf van dit product, kun je de concertvideocontent alleen kijken door ook “KINGDOM HEARTS III Re Mind + Concert Video” aan te schaffen, voor de volledige prijs.