Home Muziek Alain Clark presenteert Een Conversatie Met…

Alain Clark presenteert Een Conversatie Met…

Alain Clark introduceert succesvol format uit het buitenland in Nederland onder de naam: ‘Een Conversatie Met..’
Ali B. is de allereerste gast op 15 maart 2020.

Een Conversatie Met.. is een eenmalige, exclusieve ontmoeting tussen een gast en het publiek waarbij het publiek alles mag vragen aan de gast. Geen camera’s, geen televisie of social media, maar een intiem samenzijn. Door de afwezigheid van al deze media kan je als gast even je masker af zetten. En dat geeft ruimte aan een ongedwongen, ongecensureerd en ontwapenend gesprek. De avond wordt gepresenteerd door een host maar wordt gedragen door de mensen in de zaal.

Initiatiefnemer Alain Clark: ‘Ik merk om me heen dat alles steeds vluchtiger wordt. Veel communicatie vindt plaats via een beeldscherm. Ik merk het zelf ook, met mijn vriendin en mijn zoon heb ik soms meer app-contact dan echt contact en dat mis ik.
Met Een Conversatie Met… proberen we daar een klein beetje verandering in te brengen. We bieden mensen de kans om écht in gesprek te gaan met diegene die zij bewonderen.’ 

De rol van Clark speelt zich voornamelijk achter de schermen af: “We proberen de hosts af te stemmen op onze gasten en maken elke editie uniek. Zo kunnen we alles van Freek Vonk tot Mark Rutte faciliteren.
 
Tijdens de allereerste editie op 15 maart 2020 in het Concertgebouw van Amsterdam is Ali B de gast. In deze bijzondere setting mag het publiek echt alles vragen aan de populaire artiest, coach en theatermaker.

Initiatiefnemer Alain Clark over Ali B.:  ‘Ik ben supertrots dat Ali onze eerste gast is. Hij is echt iemand die openstaat voor anderen en het belangrijk vindt dat mensen met elkaar in gesprek blijven. Hij durft zich kwetsbaar op te stellen en dat heeft hem ver gebracht. Hij is charmant, grappig, succesvol en misschien wel een moderne filosoof

Je held ontmoeten en er ook nog mee in gesprek gaan. Iets wat in het dagelijks leven ondenkbaar zou zijn, is nu binnen handbereik. Een Conversatie Met… biedt mensen de kans in gesprek te gaan met hun idool of iemand die zij bewonderen. Om te inspireren, ervaringen te delen en ideeën uit te wisselen.

De kaartverkoop van Een Conversatie Met… Ali B. start aanstaande vrijdag 29 november om 10.00 uur. Kaarten kosten €42,50 en zijn verkrijgbaar via www.concertgebouw.nl