Home Muziek Ajax op zoek naar populairste nummers onder fans

Ajax op zoek naar populairste nummers onder fans

Ook het komend voetbalseizoen trekken Ajax en audioplatform JUKE samen op. Vanaf zaterdag 14 augustus, de dag dat Ajax de eerste competitiewedstrijd speelt, kunnen fans niet alleen genieten van een live verslag op Ajax Radio, maar kunnen zij tevens stemmen op hun favoriete Ajax-tracks. Of het nu gaat om klassiekers als ‘Three Little Birds’ van Bob Marley, ‘Bloed, Zweet en Tranen’ van André Hazes of ‘Herres’ van Sevn Alias; alle favorieten kunnen tot zondag 29 augustus 14.30 uur worden doorgegeven via Ajax.nl, JUKE.nl of via de apps van Ajax en JUKE. Op basis van de stemmen wordt de ‘Ajax Radio Top 100’ samengesteld, welke live wordt uitgezonden vanuit de Johan Cruijff ArenA op zaterdag 18 september.

Na ruim tien jaar werd Ajax Radio afgelopen jaar uitgebreid in samenwerking met JUKE. Alle voetbalfans kunnen via Ajax Radio luisteren naar het live verslag van de officiële duels, voorzien van commentaar door Diederik van Zessen en Anne de Jong. Daarnaast hoor je op de zender de grootste hits en Ajax-klassiekers. Op zaterdag 18 september kunnen luisteraars genieten van de 100 beste Ajax-tracks, gekozen door fans en liefhebbers.

Diederik van Zessen, commentator Ajax Radio: “Muziek en voetbal kunnen niet zonder elkaar. Hoor je ‘Blah Blah Blah’ van Armin van Buuren, dan denk je sinds 2019 meteen aan onze club, maar ook voorafgaand aan en tijdens de wedstrijden speelt muziek een belangrijke rol.” Anne de Jong, commentator Ajax Radio, vult aan: “Een prachtige traditie bij Ajax is dat ‘Three Little Birds’ van Bob Marley altijd in de rust wordt gedraaid, en de tekst is eigenlijk altijd toepasselijk. We vinden het te gek dat er een speciale hitlijst komt met alle favorieten van de Ajax-fans en kunnen niet wachten tot deze lijst live wordt gepresenteerd op Ajax Radio.”

Op Ajax Radio worden ook alle ‘Official Ajax Podcasts’ verzameld; overzichtelijk, op één plek. Ajax Radio is beschikbaar voor alle voetbalfans van Nederland over de hele wereld en is gratis te beluisteren via JUKE.nl, de JUKE-app, Ajax.nl, de Ajax app, Smart TV en verschillende audiospelers zoals SONOS, Android Auto en Apple Carplay.

Bron en foto © Juke

Vorig artikelVersterkte aanpak van doorverkoop gestolen spullen
Volgend artikelLars (18) met gelakte nagels: Doei Jumbo, hallo Coop!