Home Muziek 538-dj Tim Klijn winnaar Zilveren RadioSter Beste Presentator

538-dj Tim Klijn winnaar Zilveren RadioSter Beste Presentator

Tim Klijn © Radio 538

538-dj Tim Klijn is door het publiek verkozen tot beste radiopresentator van Nederland. Sinds de zomer van 2023 presenteert de dj samen met Rick Romijn, Niels van Baarlen en Florentien van der Meulen iedere werkdag de ochtendshow op Radio 538.

Tim Klijn tijdens de uitreiking van de Zilveren Ster voor Beste Presentator: “Ik ben overrompeld en had dit niet verwacht! Ik heb deze prijs gewonnen dankzij het geweldige team waar ik elke ochtend mee mag werken. We hebben zoveel plezier en dat geeft me vleugels als presentator. Met de zekerheid van mensen als Rick, Niels en Florentien om mij heen, kan ik iedere ochtend doen wat we doen. En dat wordt gewaardeerd. Ontzettend bedankt aan alle stemmers!”Dave Minneboo, Creative Director Radio: “Tim Klijn is één van de beste radio-dj’s die Nederland kent. Los van een onderscheidend, diep en warm stemgeluid, weet Tim onderwerpen op de juiste manier aan te snijden en is hij verbindend. Tim is al sinds 1998 met tussenpauzes verbonden aan Radio 538. Hij heeft in de jaren diverse programma’s gepresenteerd en is sinds afgelopen zomer te horen in de goed beluisterde 538 Ochtendshow samen met Rick, Niels en Florentien. Met Tim op deze positie in de programmering komt hij als radiomaker het beste tot zijn recht en dat is nu ook bekroond met de publieksprijs voor beste presentator van Nederland!”

Tim Klijn heeft tussen 1998 en 2014 diverse programma’s op Radio 538 gepresenteerd. Ook was hij lange tijd de vaste vervanger van Edwin Evers. Rick en Niels waren 21 jaar lang de belangrijkste gezichten naast Edwin in ‘Evers Staat Op’, dat maar liefst 18 jaar daarvan te horen is geweest op Radio 538. Vanaf januari 2022 presenteerden Tim, Rick en Niels ‘De Veronica Ochtendshow: Ook Goeiemorgen’ op Radio Veronica. Sinds 5 juni 2023 zijn zij iedere ochtend tussen 06.00 uur en 10.00 uur te horen op Radio 538

Bron en foto © Radio 538

Vorig artikelFC Emmen huurt Vicente Besuijen
Volgend artikelDe 538 ochtendshow wint de 18e Gouden RadioRing