Home Games Zie rivalen fanatiek strijden in de tweede van een reeks F2™-videos voor...

Zie rivalen fanatiek strijden in de tweede van een reeks F2™-videos voor F1® 2019

Na de recente lancering van de langverwachte gratis F2™-seizoen-2019-update, heeft Codemasters vandaag de tweede video uitgebracht in een serie van drie trailers voor F1® 2019, de officiële videogame, die focussen op het FIA Formula 2 Championship™. Voor het eerst in een officiële F1® videogame, kunnen spelers niet alleen kiezen tussen F2™ en F1®, ze krijgen ook de keuze tussen de volledige F2™-seizoenen van 2018 en 2019.

De tweede video in de serie is opgedragen aan Anthoine Hubert, die eerder dit jaar overleed bij een tragisch ongeval op Spa-Francorchamps. Anthoine werd in 2018 tot GP3 Series-kampioen gekroond, waarna hij promoveerde naar de F2™ met BWT Arden en tijdens zijn rookie-seizoen twee fantastische races won in Monte Carlo en Le Castellet.

De video bevat ook bijdrages van Alex Albon, George Russell en Lando Norris, die zelf onlangs zijn overgestapt van F2™ naar F1®, en F2™-experts Bruno Michel, Davide Valsecchi en Alex Jacques. De video zal spelers helemaal in de stemming brengen om de baan op te gaan voor het F2™-seizoen-2019.

Het F2™-kampioenschap van 2018 werd gedomineerd door de rivaliteit op de baan tussen de titelwinnaar George Russell, en nummer twee Lando Norris. Hierover zegt George Russell, die nu rijdt voor ROKiT Williams Racing: “Het 2018-seizoen was echt ongelooflijk, meer dan ik me had kunnen wensen.” Terugdenkend aan een ervaring met zijn grote rivaal, Lando Norris, die nu deel uitmaakt van het McLaren F1 Team, vervolgt hij, “Monza, vanuit een neutraal perspectief, was zeker een uitschieter in de strijd tussen mij en Lando, het was een goed gevecht.”

Het F2™-seizoen-2019 is nu beschikbaar om te spelen in F1® 2019.