Home Games WWE 2K20 Originals: Bump in the Night nu beschikbaar

WWE 2K20 Originals: Bump in the Night nu beschikbaar

WWE 2K20 Originals: Bump in the Night met “The Fiend” Bray Wyatt komt vandaag uit op PlayStation 4, Xbox One en pc. Bump in the Night was een pre-order bonus voor de Standard Edition van WWE 2K20 en zit bij elk exemplaar van de Deluxe en SmackDown! 20th Anniversary Editions. Het pakket is ook losstaand beschikbaar voor € 14,99. 

Bump in the Night is het eerste deel van de WWE 2K20 Originals reeks van downloadbare uitbreidingspakketten. Elk pakket heeft een eigen thema en introduceert WWE-fans aan een fantasierijke wereld, samen met nieuwe content voor hun favoriete onderdelen van WWE 2K. De horror-vibe in Bump in the Night is perfect voor het Halloweenseizoen. 

Centraal in WWE 2K20 Originals: Bump in the Night staat de komst “The Fiend” Bray Wyatt, wie maandenlang het WWE Universum beschimpte nog voor zijn in-ring debuut op SummerSlam. Wyatt past perfect in dit pakket en komt samen met een Showcase in horror-thema, unieke verhaaltorens, enkele angstaanjagende versies van jouw favoriete WWE Supersterren en nog veel meer.