Home Games Zie hoe revolverheld Ballistic de strijd aangaat in Apex Legends: Arsenal –...

Zie hoe revolverheld Ballistic de strijd aangaat in Apex Legends: Arsenal – Gameplay-trailer

© Electronic Arts

Electronic Arts en Respawn Entertainment hebben vandaag een gloednieuwe gameplay-trailer uitgebracht voor Apex Legends: Arsenal, de nieuwste grote update voor de wereldberoemde shooter.

In de trailer is te zien dat spelers ervan uit kunnen gaan dat Arsenal vol zit met nieuwe content, goodies en natuurlijk een nieuwe Legend. Kijk hieronder voor een gedetailleerd overzicht:

  • De nieuwe Legend Ballistic – Een van de originele deelnemers aan de Thunderdome Games die inmiddels zijn pensioen vaarwel heeft gezegd. Met tientallen jaren aan vechtervaring vormen Ballistic en zijn arsenaal een geduchte tegenstander. Wat hem betreft heeft deze oude rot alle trucjes geleerd die nodig zijn om zijn tegenstanders wat manieren bij te brengen.
  • World’s Edge is aan het herstellen – Tijd heelt alle wonden, zo ook die van World’s Edge. De lava is afgekoeld en bouwvakkers hebben aanzienlijke reparaties uitgevoerd. Zogeheten climatizers hebben het landschap veranderd, waardoor er nieuwe sneeuwbanken, minder vulkaanrook en een helderder zicht is ontstaan. Ook kunnen spelers de geschiedenis van de Apex Games verkennen in het gloednieuwe Apex Games Museum in Fragment East.
  • Weapon Mastery – Met het nieuwe Weapon Mastery-systeem kunnen Legends moeilijke uitdagingen in alle modi voltooien om wapen-XP te verdienen. Zodra spelers bepaalde mijlpalen bereiken, krijgen ze toegang tot wapenproeven. Beloningen voor deze beproevingen zijn onder andere wapenspecifieke badges, trackers, een Legendary Banner Frame en Legendary Weapon Pack. Spelers die elk wapen in de game beheersen, krijgen toegang tot speciale Weapon Master-beloningen.
  • Firing Range is voorzien van upgrades – Oefening baart kunst in de bijgewerkte en sterk uitgebreide Firing Range. Zo kunnen spelers beginnen met basistraining op Core, maar ook de Duel Pit, Training Grounds en Agility Course proberen om hun vaardigheden op het gebied van combat en navigatie aan te scherpen. Experimenteer met de nieuwe gebouwen en kies voor het eerst om de dummy’s te laten rennen, ontwijken of het gevecht aan te laten gaan.
  • Battle Pass-beloningen van een hoog kaliber – Nieuwe wapen-skins, Legend-skins, emotes en nog veel meer worden als onderdeel van de Battle Pass van Arsenal uitgebracht op 9 mei.
  • Ranked Updates – Meer informatie hierover wordt morgen op de website bekendgemaakt.

Apex Legends: Arsenal is vanaf 9 mei beschikbaar voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch en pc via de EA app en Steam

Bron en foto © Electronic Arts

Vorig artikelStart Eindexamenklachtenlijn LAKS en bezoek minister Dennis Wiersma
Volgend artikelNederlands kampioenschap EA Sports en FIFA op zaterdag 6 mei