Home Games Warner Bros. Interactive Entertainment lanceert Mortal Kombat™ 11: Aftermath

Warner Bros. Interactive Entertainment lanceert Mortal Kombat™ 11: Aftermath

Warner Bros. Interactive Entertainment kondigt vandaag aan dat Mortal Kombat™ 11: Aftermath – een nieuwe uitbreiding voor de populaire videogame Mortal Kombat 11, de best verkopende titel in de geschiedenis van de franchise – nu digitaal beschikbaar is voor PlayStation®4, PlayStation®4 Pro, Xbox One (inclusief Xbox One X), Nintendo Switch™, pc en Stadia.

Ontwikkeld door het geprezen NetherRealm Studios, geeft Mortal Kombat 11: Aftermath een gloednieuwe filmische verhaalcampagne dat de Mortal Kombat 11-verhaallijn uitbreidt met een avontuur door de tijd dat draait rond vertrouwen en verraad. In de meeslepende Story-modus kruipen spelers in de huid van verschillende vechters om de epische Saga voort te zetten, aangezien Fire God Liu Kang, de nieuwe bewaker van tijd en beschermer van Earthrealm, de hulp van onwaarschijnlijke bondgenoten en bekende vijanden moet inschakelen om een nieuwe geschiedenis te smeden nu het lot van twee werelden op het spel staat.

Mortal Kombat 11: Aftermath voegt ook enkele vechters toe aan de groeiende lijst aan vechters, met de triomfantelijke terugkeer van Fujin – de God van de Wind – die samen met zijn broer Raiden dient als de beschermer van Earthrealm, en Sheeva, de vierarmige half mens, half draak koningin van het eeuwenoude Shokan-ras. RoboCop, de zeer geavanceerde cybernetische politieagent, verschijnt voor het eerst in de franchise en heeft de stem en gelijkenis van acteur Peter Weller, die het populaire personage vertolkte in zowel de films “RoboCop” (1987) als “RoboCop 2” (1990). De uitbreiding bevat ook drie nieuwe skin-pakketten voor personages (incl. drie skins elk) die na verloop van tijd zullen worden uitgebracht en de “Thanks a Million” Johnny Cage-skin, die vandaag beschikbaar is.

Aanvullend zullen alle Mortal Kombat 11-bezitters toegang krijgen tot een gratis content update vanaf vandaag, met daarin de nieuwe arena’s Dead Pool, Soul Chamber, RetroKade en Kronika’s Keep, alsook de Stage Fatalities, de geliefde finishing moves die van de omgeving gebruik maken om tegenstanders te verslaan, en de populaire Friendships-feature uit de jaren ’90, die spelers toelaat om hun tegenstanders met een vleugje vriendelijkheid neer te halen.

Wie Mortal Kombat 11 al heeft, kan de uitbreiding Mortal Kombat 11 Aftermath nu digitaal kpoen voor €39,99 of de Mortal Kombat 11: Aftermath + Kombat Pakket-bundel digitaal aanschaffen voor € 49,99.

Nieuwe spelers kunnen deel nemen aan de strijd met de Mortal Kombat 11: Aftermath Kollection. Inclusief alle personages, verhaalcontent en spelopties in één ultiem pakket. Deze compilatie bevat Mortal Kombat 11 plus alle content van Mortal Kombat 11: Aftermath en het eerder verschenen Kombat-pakket, met zes downloadbare personages (DLC): Shang Tsung, Nightwolf, Sindel, Terminator T-800, The Joker en Spawn, plus 25 extra personageskins. De Mortal Kombat 11: Aftermath Kollection kan nu digitaal worden aangeschaft voor € 59,99. De fysieke versie van Mortal Kombat 11: Aftermath is vanaf 16 juni alleen in de VS verkrijgbaar.

Iedereen die de Mortal Kombat 11: Aftermath uitbreiding, de Mortal Kombat 11: Aftermath + Kombat Pack Bundle of de Mortal Kombat 11: Aftermath Kollection eerder pre-orderde, ontvangt vandaag het Eternal Klash-skinpakket. Het bevat drie nieuwe personageskinvarianten – “Unbound Rage” Scorpion, geïnspireerd op Mortal Kombat (2011), “Son of Arctika” Sub-Zero, geïnspireerd op Mortal Kombat: Deception en “Kori Power” Frost, een klassieke versie van de Lin Kuei-krijger.

Mortal Kombat 11 is het nieuwste deel in de beroemde franchise en biedt een diepere en persoonlijkere ervaring dan ooit tevoren. De best verkochte titel is tot de nok toe gevuld met meerdere functies en modi voor alle spelers, waaronder de kenmerkende Story-modus, Custom Character Variation System, Towers of Time, Kombat League, The Krypt en de robuuste selectie van terugkerende en franchise-first vechters, allemaal uitgerust met krachtige Krushing Blows en unieke Fatalities die verwoestend brute filmische beelden opleveren.

Bron © Warnere Bros Interactive Entertainment