Home Games War Of The Visions Final Fantasy Brave Exvius nu verkrijgbaar op mobiele...

War Of The Visions Final Fantasy Brave Exvius nu verkrijgbaar op mobiele apparaten

Square Enix Ltd., maakt vandaag bekend dat WAR OF THE VISIONS™ FINAL FANTASY® BRAVE EXVIUS® nu wereldwijd verkrijgbaar is voor iOS- en Android™-apparaten. Deze populaire tactische mobile-RPG biedt een opzichzelfstaande game-ervaring en is na de Japanse release in 2019 al meer dan 10 miljoen keer gedownload. Nieuwkomers van over de hele wereld worden uitgenodigd om te vertrekken op een nieuw avontuur en te genieten van royale pre-registratie-beloningen*, inclusief Y’shtola uit FINAL FANTASY XIV Online’s in haar Shadowbringers™-kostuum. Deze titel is nu te downloaden via de App Store®, Google Play™, en de Amazon App Store.

Spelers kunnen ook deelnemen aan het FINAL FANTASY XIV: Shadowbringers-samenwerkingsevenement, dat momenteel in de game plaatsvindt. Spelers die tijdens dit evenement bepaalde voorwerpen verzamelen, kunnen het populaire personage Thancred krijgen, ook in zijn Shadowbringers-kleding.

Daarnaast kunnen fans vanaf vandaag deelnemen aan diverse tijdelijke evenementen om de lancering van de game te vieren, inclusief:

  • Speciale inlogbonus ter ere van de release: Door dagelijks in te loggen krijgen spelers Visiore, de belangrijkste in-game valuta, kostbare materialen voor het upgraden van personages en meer.
  • Speciale quest ter ere van de release: Spelers kunnen deze quest één keer per dag proberen, van nu tot 7 april. Spelers die het lukt deze quest te voltooien, ontvangen kostbare materialen voor het upgraden van personages.
  • FINAL FANTASY XIV: Shadowbringers-samenwerkingsevenement: Dit evenement loopt van nu tot 14 april. Spelers die deze quests voltooien kunnen exclusieve items krijgen, inclusief voorwerpen om Y’shtola mee te verbeteren.
  • FINAL FANTASY XIV: Shadowbringers-samenwerkings-summon: Spelers kunnen van deze tijdelijke banner, die beschikbaar is tussen nu en 14 april, een eenheid of visioncard van MR-zeldzaamheid of beter krijgen. Elke keer dat ze een summon voltooien, ontvangen spelers ook FINAL FANTASY XIV Summon Medals, die ze kunnen ruilen voor kostbare beloningen.

WAR OF THE VISIONS FINAL FANTASY BRAVE EXVIUS is een opzichzelfstaande gaming-ervaring die is geïnspireerd door klassieke tactische RPG’s van SQUARE ENIX. De game speelt zich af in het FINAL FANTASY BRAVE EXVIUS-universum en verplaatst spelers naar Ardra, een continent waar een oorlog dreigt uit te breken tussen verschillende naties die om dominantie strijden. Spelers volgen de verhalen van de tweelingprinsen Mont en Sterne uit het koninkrijk Leonis, die de kracht van visioenen kunnen gebruiken, en Machérie, de beeldschone Steel Maiden uit Hourne. In de loop van het verhaal moeten spelers zich een weg banen over diverse slagvelden, waarop ze strategisch slag moeten leveren met vijandelijke troepen en krachtige Espers kunnen oproepen om het tij van de oorlog te keren.

WAR OF THE VISIONS FINAL FANTASY BRAVE EXVIUS bevat artwork van de legendarische FINAL FANTASY-artist Isamu Kamikokuryo, die eerder bijdrages leverde aan FINAL FANTASY XII, FINAL FANTASY XIII en FINAL FANTASY XV. De game bevat ook originele muziek van Noriyasu Agematsu, die eerder werkte aan FINAL FANTASY BRAVE EXVIUS.

WAR OF THE VISIONS FINAL FANTASY BRAVE EXVIUS is nu verkrijgbaar als gratis download met in-app aankopen via de App Store®, Google Play™, en de Amazon App Store. Voor de teksten kunnen spelers kiezen voor Engels, Frans, Duits, Spaans, Koreaans en traditioneel Chinees, de gesproken teksten zijn in het Engels en Japans. Ga voor meer informatie naar: https://wotvffbe.com/

*Pre-registratie-beloningen zijn verkrijgbaar via het “Presents”-menu in de game tot 08:59 CEST op 1 juni.