Home Games Watch Dogs Legion Titelupdate 5.5 nu beschikbaar

[video] Watch Dogs Legion Titelupdate 5.5 nu beschikbaar

Titelupdate 5.5 voor Watch Dogs Legion is nu beschikbaar op alle platformen. De nieuwe update introduceert Assassin’s Creed Crossover-content, een Invasion modus, Watch Dogs Legion of The Dead voor consoles en nog veel meer.

Titelupdate 5.5 brengt Assassin’s Creed naar Watch Dogs Legion met twee gratis verhalende missies – ‘Enter the Assassins’ en ‘The New Creed’ – en twee open wereld missies – ‘Templar Hunt’ en ‘Artifact Hunt’. Spelers die de Season Pass bezitten, gaan in singleplayer en online aan de slag met Darcy, een lid van de Assassin Order uit Assassin’s Creed. Ze bevat verschillende vaardigheden, zoals:

 • Hidden Blade: Het iconische wapen van de Assassins. Verbetert de melee en maakt het neerhalen van vijanden mogelijk vanuit elke hoek.
 • Eagle Drone: Een drone om te scouten die zichzelf kan vernietigen en een elektromagnetische puls van een korte afstand kan laten afgaan.
 • AR Disguise: Spelers nemen het gedaante van een vijand aan om toegang te krijgen tot verboden locaties. Dit is ook van toepassing voor bondgenoten in multiplayer.

De update brengt ook extra gratis content met zich mee voor zowel de singleplayermodus als de onlinemodi:

Online modus:

 • Invasion PvP: De favoriete PvP-modus onder fans krijgt een Play-as-Anyone behandeling; indringers hebben toegang tot tools die misleiden, waaronder de mogelijkheid om te wisselen naar andere personages in de wereld om detectie te vermijden. Het Search-team gebruikt hun wapens, vaardigheden en tools uit de omgeving om te voorkomen dat de download wordt voltooid.
 • Extraction PvP: Een nieuwe modus waarin spelers de kostbare crypto drives bemachtigen en door de stad racen om gegevens te uploaden terwijl ze worden opgejaagd door tegenstanders.
 • Nieuwe beloningen, waaronder een kroon en twee outfits.

Singleplayermodus:

 • Resistance-modus: Spelers hebben de mogelijkheid om de campagne van Watch Dogs Legion op een nieuwe manier te ervaren waarbij …
 • permadeath altijd aan staat,
 • tube station fast travel is uitgeschakeld,
 • de meeste burgers beginnen met een afkeer naar DedSec,
 • de meeste vaardigheden, hacks en gadgets veel langere cooldowns hebben,
 • en meer…

Tot slot is Watch Dogs Legion of the Dead nu ook beschikbaar voor consoles. Watch Dogs Legion of the Dead biedt een rogue-lite ervaring waarin spelers moeten overleven tegen de dreiging van de ondoden en vijandige inwoners die ronddwalen in de gevallen stad Londen. Alleen of met maximaal vier vrienden in coöp, moeten spelers zichzelf op strategische manieren in veiligheid weten te brengen door het extractiepunt te bereiken terwijl ze onderweg zoveel mogelijk benodighdeden proberen te verzamelen.

Watch Dogs Legion is reeds verkrijgbaar voor Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, Stadia, Amazon Luna, Windows PC via de Epic Games Store en de Ubisoft Store, en als onderdeel van Ubisoft+, Ubisofts abonnementsservice. Spelers die Watch Dogs Legion op de huidige consoles aanschaffen, ontvangen een gratis next-gen upgrade voor Xbox Series X of PlayStation 5. Hun progressie en in-game content blijft behouden tussen de huidige en volgende generatie consoles dankzij het nieuwe Ubisoft Connect-ecosysteem.

Bron en foto © Ubisoft