Home Games Logitech G kondigt officieel partnership met Twitch Rivals Europe aan

Logitech G kondigt officieel partnership met Twitch Rivals Europe aan

Logitech G, een merk van Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) en leider op het gebied van gamingtechnologieën en -uitrustingen, heeft aangekondigd dat zij vanaf vandaag de officiële partner voor randapparatuur van Twitch Rivals Europe (Twitch Rivals) zijn. Twitch Rivals is een reeks competitieve, online evenementen die vanaf de basis zijn ontworpen voor Twitch-streamers en -kijkers. Als voorkeursleverancier van Twitch Rivals live-evenementen wordt alles van Logitech G, ASTRO en Blue van muizen, tot toetsenborden, webcams, microfoons en headsets gepromoot tijdens Twitch Rivals Europe-toernooien. 

“We zijn ontzettend blij dat we ons Twitch Rivals Noord-Amerikaanse partnership met Logitech G kunnen uitbreiden naar Europa. Dankzij deze nieuwe samenwerking kan Logitech G het allerbeste van hun randapparatuur en expertise naar Twitch Rivals-evenementen in de hele regio brengen,” zegt Lou Garate, Hoofd Global Sponsorship Sales bij Twitch.

Als onderdeel van het partnership kunnen fans verwachten dat Logitech G en Twitch Rivals leuke elementen leveren, waaronder: 

  • Giveaways: tijdens evenementen wint (winnen) een (of meerdere) gelukkige kijker(s) felbegeerde Logitech G, ASTRO, Blue-gear om hun gaming setup te upgraden.
  • Comm Check: op maat gemaakt contentsegment om een of meerdere van de beste en grappigste voice-chat “comms” momenten uit te lichten. Iedereen houdt van “comms” en als je naar de hoofduitzending kijkt, ga je dankzij Logitech G niks van de actie missen.

“Het afgelopen jaar hebben we nauw samengewerkt met het Twitch Rivals-team in Noord-Amerika om een aantal producten en diensten naar het Twitch-platform te brengen, die speciaal zijn ontworpen om gamers en content creators een geweldige ervaring te bieden,” aldus Peter Kingsley, CMO van Logitech G. “We zijn verheugd om datzelfde portfolio van gaming- en streamingproducten naar Twitch Rivals Europa te brengen.”

Bron en foto’s © Logitech