Home Games Sniper Ghost Warrior Contracts 2 nu verkrijgbaar voor PS5

[video] Sniper Ghost Warrior Contracts 2 nu verkrijgbaar voor PS5

Het nieuwste deel van de populaire first-person sniping-franchise maakt optimaal gebruik van de next-gen-functies van de PlayStation 5, inclusief 4k-resolutie, adaptieve triggers, haptische feedback en meer…

Na zijn succesvolle lancering op PS4, Xbox Series X/S, Xbox One en pc, neemt Sniper Ghost Warrior Contracts 2 (SGWC2) nu PlayStation 5-spelers mee tot ver achter vijandelijke linies, in de meest meeslepende versie die van de uitdagende modern warfare-shooter is verschenen. Om de lancering te vieren, heeft CI Games vandaag een nieuwe, hoogst explosieve trailer uitgebracht.

De vandaag verschenen “Elite Edition” voor de PS5 biedt verbeterde beelden en textures in een oogstrelende 4K-resolutie, waarmee het fraaiste deel in de serie er nóg beter uitziet. Dankzij de adaptieve triggers van de DualSense voelt elk wapen uniek en krijgen spelers nog meer controle over de zeer belangrijke 1000m+ extreme-range sniper-shots, terwijl de haptische feedback ervoor zorgt dat spelers elke kogel als nooit tevoren kunnen voelen. En mocht het toch eens misgaan, dan zorgen de bliksemsnelle SSD-laadtijden ervoor dat hardnekkige sluipschutters sneller dan ooit weer verder kunnen knallen.

De PS5-versie van uitgever CI Games bevat ook een gratis exemplaar van het “Crossbow Carnage” DLC-wapenpakket dat spelers toegang geeft tot de populaire arbalest en diverse andere krachtige wapens. Daarnaast biedt deze versie toegang tot de onlangs verschenen grote expansion getiteld “Butcher’s Banquet.”  Deze uitbreiding verplaatst spelers naar een gloednieuw, woenstijnachtig gebied, compleet met weelderige oases, spectaculaire watervallen en mysterieuze tempels, waar ze de nieuwste dreiging van Kuamar het hoofd moeten bieden.

De Elite Edition van SGWC2 voor de PS5 heeft het volgende te bieden

  • Verbeterde beelden en textures
  • Keuze tussen Visual Mode (4K, 30 FPS) en Performance Mode (2K, 60FPS)
  • Ondersteuning van de adaptieve triggers van de DualSense
  • Haptische feedback
  • Snelle SSD-laadtijden
  • “Crossbow Carnage”-wapenpakket: Crossbow, 550 TRV Sniper Rifle, Mad Sheriff 9 Revolver, Car K8 Assault Rifle, Zebra-skin.
  • ‘Butcher’s Banquet’-uitbreiding

SGWC2 verplaatst spelers naar de wetteloze regio van Kuamar, waar ze als huurmoordenaar Raven een reeks hachelijke moordmissies moeten ondernemen om een meedogenloze dictatuur omver te werpen. De game biedt uitgebreide sandbox-maps, gevarieerde missies die op verschillende manieren aangepakt kunnen worden, een breed scala aan realistische wapens en gadgets, ontgrendelbare vaardigheden en uitrusting, en uiteraard dat waar het allemaal om draait: een zeer realistische sniping-ervaring.SGWC2 is nu uit voor de PS5, en is ook verkrijgbaar voor PS4, Xbox Series X/S, Xbox One en pc.

Bron en foto © Kochmedia

Vorig artikelEerste Videoland Academy films in september te zien
Volgend artikelDisney+ komt met een epische science fiction avontuur “Nautilius”