Home Games [video] Riot Forge lanceert vandaag twee games en onthult details over toekomstige titels

[video] Riot Forge lanceert vandaag twee games en onthult details over toekomstige titels

0
[video] Riot Forge lanceert vandaag twee games en onthult details over toekomstige titels
Hextech Mayhem: A League of Legends Story™ © Riot Games

Riot Forge kondigt aan dat Ruined King: A League of Legends Story™ en Hextech Mayhem: A League of Legends Story™ vanaf vandaag verkrijgbaar zijn. De twee titels, ontwikkeld door respectievelijk Airship Syndicate en Choice Provisions, bieden spelers nieuwe game-ervaringen in het League of Legends-universum.

Ruined King: A League of Legends Story™
Ruined King: A League of Legends Story™ is een singleplayer turn-based RPG ontwikkeld door Airship Syndicate, de makers van Battle Chasers: Nightwar en Darksiders Genesis. De game kost €29,99 en is beschikbaar op Nintendo Switch™, Xbox One, PlayStation®4, Steam®, GOG.com en Epic Games Store. De game komt binnenkort ook naar PlayStation®5 en Xbox Series X|S. PS4- en Xbox One-gebruikers krijgen een gratis update voor de next-gen-versie. Ook is er een Deluxe Edition voor €39,99 verkrijgbaar. Deze bevat Ruin-skins voor alle personages, het Fallen-starterpack en bonusvoorwerpen*.

Het verhaal speelt zich af in twee regio’s van Runeterra: Bilgewater en Shadow Isles. Bilgewater is een bruisende havenstad waar jagers, havenbendes en smokkelaars van over de hele wereld wonen. Shadow Isles is een vervloekt land met een dodelijke Black Mist die het eiland omhult. Spelers vormen een team van geliefde League of Legends-champions (Miss Fortune, Illaoi, Braum, Yasuo, Ahri en Pyke) om zo een ​​gemeenschappelijke en mysterieuze vijand te verslaan.

© Riot Games

Hextech Mayhem: A League of Legends Story™
Hextech Mayhem: A League of Legends Story™ is een nieuwe rhythm runner ontwikkeld door Choice Provisions (de makers van de BIT.TRIP series) en speelt zich af in het League of Legends-universum. De game kost €8,99 en is beschikbaar op Nintendo Switch™, Steam®, GOG.com, Epic Games Store en binnenkort ook via de mobiele app van Netflix (zonder extra kosten). 

Spelers kruipen in de huid van Ziggs’ en zorgen voor onrust in de verschillende wijken van Piltover. Ze moeten op de maat van een meeslepende soundtrack obstakels ontwijken, vijanden onschadelijk maken en bommen ontsteken voor explosieve kettingreacties.

Twee nieuwe aankondigingen
Riot Forge kondigt vandaag ook nog twee nieuwe titels aan: 

  • Song of Nunu: A League of Legends Story™ is een singleplayer-avontuur gemaakt door Tequila Works en vertelt het verhaal van Nunu en Willump’s epische reis om Nunu’s verloren moeder te vinden. De game is volgend jaar beschikbaar op Nintendo Switch™, Xbox Series X|S, Xbox One, PS4™, PS5™, Steam®, GOG.com en de Epic Games Store.

© Riot Games
  • CONV/RGENCE: A League of Legends Story™ is een 2D-actie-platformer waarin de speler terug in de tijd kan reizen. De game wordt ontwikkeld door Double Stallion.

*Bij elke aankoop van de Classic, Deluxe of Collector’s Edition van Ruined King: A League of Legends Story™ wordt binnen 30 dagen na de release de Manamune, Yasuo’s zwaard, bij het spel geleverd. De Collector’s Edition kost €129,99 euro en bevat een Art Book, Exclusive Joe Madureira Sketch, 12” Vinyl Soundtrack, Cloth Map van Bilgewater, Notebook & Pen en Bilgewater Mug.

Bron en foto © Riot Games