Home Games Overpass: Zordix demonstreert gameplay in nieuwe video

[VIDEO] Overpass: Zordix demonstreert gameplay in nieuwe video

In een nieuwe gameplay-video met commentaar introduceert Joakim Eriksson, hoofdontwikkelaar van Zordix Racing, de vele gameplay-features van Overpass.

Van de 23 officieel gelicenseerde voertuigen in de game, koos Joakim de Wildcat Sport LTD van Arctic Cat om de verschillende manieren te demonstreren waarop spelers de game kunnen spelen. Elke track is gemaakt om spelers op een unieke en pittige manier uit te dagen en biedt daarvoor zijn eigen uitdagingen, waaronder kunstmatige hindernissen, modder, rotsen, enzovoort. Deze moet de speler allemaal overwinnen om de finish te bereiken.

Wanneer spelers voor het eerst een race beginnen, zullen ze eerst het gebied verkennen om vertrouwd te raken met het terrein en de komende hindernissen. Vervolgens kunnen ze proberen de track zo snel mogelijk te voltooien om een plekje in het klassement te veroveren, of om de community in realtime uit te dagen in de multiplayer. Maar pas op, want als je gewoon vol gas gaat scheuren loop je grote kans dat je wielen gaan slippen en vast komen te zitten, waardoor je kostbare seconden verliest. Maar door met finesse te rijden, met nauwkeurige acceleratie en slim gebruik van het differentieel, kun je zelfs de moeilijkste secties succesvol passeren.

In deze off-road-simulatie kruip je achter het stuur van buggy’s en quads van grote fabrikanten om extreme tracks te overwinnen. Kies uit diverse lokale en online game-modes, doorgrond de physics op verschillende soorten terrein, overwin allerlei obstakels en houd de schade aan je voertuig onder controle in deze veeleisende off-road-uitdaging.