Home Games NBA 2K Mobile PvP Challenge nu beschikbaar

[Video] NBA 2K Mobile PvP Challenge nu beschikbaar

© 2K

Vandaag kondigt 2K een langverwachte nieuwe functie aan binnen NBA® 2K Mobile, een van 2K’s flagship mobiele titels met meer dan 41 miljoen downloads: de Player versus Player (PvP) Challenges. De PvP Challenges brengen de spanning naar NBA 2K Mobile, want vanaf vandaag kunnen spelers meteen hun vrienden en familie uitdagen om het tegen elkaar op te nemen op het veld.

Na verschillende bèta-tests en met behulp van de feedback van de 2K-community heeft NBA 2K Mobile enkele updates geïntegreerd waar spelers van kunnen genieten. De updates bevatten verbeterde visuals, UI/UX verbeteringen, verbetering van verbinding om tegenstanders te vinden en uit te dagen en enkele behind-the-scenes updates die het matchmaking proces stabieler maken. 

De nieuwe hub voor PvP Challenges is te vinden in de chat tab van de game. Uitdagingen kunnen worden verstuurd door naar spelersprofielen te gaan. In tegenstelling tot andere modes in het spel is er geen energiesysteem – spelers kunnen de hele dag en nacht hun vrienden uitdagen! Om de lancering te vieren, kunnen alle spelers tot 15 juni een code voor een Jade Tier Jayson Tatum-kaart** inwisselen. 

Om het spel te spelen, download je de gratis NBA 2K Mobile app voor Apple-apparaten met 4+ GB RAM en iOS 11.0 of later of op Google-apparaten met Android 8+ (Android 9.0 aanbevolen). Alleen gebruikers die zich op hetzelfde platform bevinden, kunnen tegen elkaar spelen – iOS tegen iOS en Android tegen Android. Een internetverbinding is vereist. De NBA 2K Mobile live 2K action vereist nieuwere hardware. App bevat optionele in-game aankopen. 

Cat Daddy Games is een 2K-studio. 2K is een volledig eigen uitgeverslabel van Take-Two Interactive Software, Inc. (NASDAQ: TTWO). 

* Sinds januari 2018  ** Aanbieding is voor één Jayson Tatum Jade Foundation kaart. Om deze in te wisselen: Open NBA 2K Mobile, tik op The Stat Line, tik op het pictogram Nieuws. Aanbieding verloopt 6/6/23 om 12:00 AM PT. Eén verzilvering per account. Voorwaarden zijn van toepassing. NBA 2K Mobile is niet overal beschikbaar. Ongeldig waar verboden. 

Bekijk de trailer hier op YouTube: 

Bron en foto © 2K