Home Games Marvel’s Midnight Suns wereldwijd beschikbaar voor Xbox One en PlayStation 4...

[Video] Marvel’s Midnight Suns wereldwijd beschikbaar voor Xbox One en PlayStation 4 op 11 mei; Ook DLC #4 “Blood Storm” verschijnt op 11 mei

© 2K / Marvel

De revolutionaire tactische RPG komt digitaal naar Xbox One en PlayStation 4 met alle DLC die je meteen kan kopen en spelen; laatste DLC “Blood Storm” verschijnt op 11 mei. 

Vandaag kondigen 2K en Marvel Entertainment aan dat Marvel’s Midnight Suns volgende week op 11 mei 2023 digitaal wordt gelanceerd voor Xbox One en PlayStation 4, waarbij alle vier de DLC na de lancering op die datum verkrijgbaar zullen zijn. De Nintendo Switch-versie van Marvel’s Midnight Suns zal niet langer worden aangeboden volgens de vernieuwde plannen. 

Op 11 mei verschijnt ook de vierde en laatste post-launch DLC van Marvel’s Midnight SunsBlood Storm* – met Storm! De DLC is los verkrijgbaar of als onderdeel van de Marvel’s Midnight Suns Season Pass (inbegrepen bij de Legendary Edition). Elke DLC brengt een nieuwe rekruteerbare held en voegt drie nieuwe verhaalmissies, een nieuwe upgrade voor de Abbey en een selectie nieuwe skins en outfits voor de held toe.

Storm, met als echte naam Ororo Munroe, wordt vaak benoemd als een van de krachtigste mutanten op aarde. Ze werd op jonge leeftijd wees en opgevangen door een dorpspriester terwijl ze naar haar moeders huis in Kenia reisde. Toen haar dorp het moeilijk had tijdens een droogte, riep Ororo regen op om te helpen. Hoewel haar gemuteerde vermogen om het weer te manipuleren in andere delen van de regio negatieve gevolgen had, vereerde de dorpelingen haar als regengodin. 

© Marvel / 2K

Jaren later, toen het bekend werd dat ze het weer kon regelen, rekruteerde Charles Xavier Ororo om zich bij de X-Men aan te sluiten en nam ze de naam Storm aan. Ze leidde de X-Men en gebruikte haar krachten om mensen over de hele wereld te helpen. Tijdens haar zoektocht naar een bedreigd mutantenkind in New York met Wolverine ontmoet Storm Magik, die haar aanmoedigt om zich aan te sluiten bij de Midnight Suns in Blood Storm

Firaxis Games is een 2K-studio. 2K is een volledig uitgeverslabel van Take-Two Interactive Software, Inc. (NASDAQ: TTWO). 

*Blood Storm DLC is afzonderlijk verkrijgbaar en vereist het basisspel. Het DLC-pakket is ook inbegrepen bij de Marvel’s Midnight Suns Season Pass, die is inbegrepen bij de Legendary Edition en ook apart verkrijgbaar is. *Storm wordt gerekruteerd door het voltooien van haar eerste verhaalmissie “Hard Knock Life”, die je kan spelen na het voltooien van de missie “Spidermaaaans”, maar vergrendeld blijft totdat de missie “The Best There is” is voltooid tijdens Act One, als je DLC 2 “Redemption” niet hebt geïnstalleerd. Als je DLC 2 “Redemption” hebt geïnstalleerd, zal de missie ontgrendeld zijn nadat “The Changing Face of Evil” is voltooid tijdens het begin van Act Two.

www.midnightsuns.com #MidnightSuns.  

Bekijk hier een preview van Storm:

Bron en foto © Marvel / 2K

Vorig artikel[video] ‘Sekspedia’ geeft échte seksuele voorlichting
Volgend artikelRecherche zet VR in bij strijd tegen personeelstekort