Home Games Marvel’s Avengers Red Room Takeover evenement nu Live

[VIDEO] Marvel’s Avengers Red Room Takeover evenement nu Live

SQUARE ENIX Ltd. maakt bekend dat het Red Room Takeover-evenement vandaag live is gegaan. Dit op single-players gerichte evenement werd aangekondigd tijdens SQUARE ENIX PRESENTS en heeft als achtergrond dat een mysterieuze spion de HARM Room van de Avengers heeft gehackt en tot een dodelijke omgeving heeft getransformeerd. Het Red Room Takeover-evenement loopt tot 31 mei.

Het Red Room Takeover-evenement begint nadat spelers bijna twee weken lang onderzoek deden naar de “Rooskaya Protocols”, een mysterieus programma dat AIM Synthoids heeft geïnfiltreerd. Men neemt aan dat de Protocol Chips van gehackte AIM-tech de sleutel vormen om het raadsel te ontrafelen. Maar wie of wat dan ook de Rooskaya Protocols heeft gemaakt, heeft ook de HARM Room van de Avengers gehackt. Spelers moeten aan Black Widow gerichte, gecodeerde berichten ontdekken van een oude vriend die de HARM Room heeft overgenomen en van een trainingsfaciliteit in een dodelijke val heeft veranderd. De bedreigingen zijn niet langer virtueel: spelers moeten dodelijke aanvallen zien te overleven en alles op alles zetten om de controle over de HARM Room te herwinnen.
Spelers die aan dit evenement gerelateerde missies voltooien met één van hun helden worden beloond met kostbare in-game-recourses en een speciaal, geanimeerd naamplaatje dat elk van hun helden kan gebruiken.

Over Marvel’s Avengers
Marvel’s Avengers biedt spelers een rijke en uitgebreide gameplay-ervaring, en combineert de verhalende, single player-gerichte Reassemble-campaign met de doorgaande Avengers Initiative’s War Zone-missies, die de Avengers verplaatsen over de hele wereld, en daar voorbij. Elke missie in de Reassemble campaign is gemaakt om de unieke vaardigheden van één of meer helden te laten schitteren, terwijl de Avengers Initiative-missies geschikt zijn voor solo-spelers met een computergestuurd team, of met teams van twee tot vier spelers*, met elke held in je verzameling.

Het verhaal van Marvel’s Avengers wordt in de loop der tijd steeds verder uitgebreid met nieuwe verhalen, helden, schurken, soorten missies, regio’s, items en meer, zonder extra kosten voor alle bezitters van de basisgame, zoals de onlangs verschenen Operations, Kate Bishop – Taking AIM en Hawkeye – Future Imperfect. Deze verhalen brengen de hele verhalende wereld van Marvel’s Avengers steeds verder tot ontwikkeling, over een multi-jaren-pad, waarbij gloednieuwe missies beschikbaar komen voor alle speelbare helden.

Marvel’s Avengers is momenteel verkrijgbaar voor PlayStation®4, PlayStation®5, Xbox One, Xbox Series X|S, pc en Stadia en heeft de classificatie PEGI 16 gekregen.

* Internetverbinding vereist. De voorwaarden die je platform stelt om online multiplayer te kunnen spelen zijn van toepassing.

Bron en foto © Sqaure Enix

Vorig artikel[video] VRT-archief lost Sherlock Holmes-mysterie op
Volgend artikelAdidas, Coca Cola, McDonald’s en Budweiser houden zich stil over hun betrokkenheid bij WK 2022 in Qatar