Home Games Geliefde Kingdom Hearts titels komen op 10 februari naar de Nintendo...

[video] Geliefde Kingdom Hearts titels komen op 10 februari naar de Nintendo Switch via de cloud

© Square Enix

Als startschot voor de viering van de 20e verjaardag van KINGDOM HEARTS, maken SQUARE ENIX Ltd. en Disney vandaag bekend dat fans nu vier geliefde KINGDOM HEARTS-titels kunnen pre-orderen die op 10 februari via de cloud naar de Nintendo Switch™ komen. Het betreft de cloud-versies van KINGDOM HEARTS HD 1.5 + 2.5 ReMIX, KINGDOM HEARTS HD 2.8 Final Chapter PrologueKINGDOM HEARTS III + Re Mind (DLC) en de alles-in-een-verzameling KINGDOM HEARTS series collection for Cloud. Bij de aanschaf van KINGDOM HEARTS III + Re Mind (DLC), als opzichzelfstaande titel of via de alles-in-een-verzameling, ontvangen spelers de Advent Red Keyblade om in die verzameling te gebruiken.

Er zijn nu gratis speelbare demo’s verkrijgbaar van drie van de geliefde KINGDOM HEARTS-titels, inclusief KINGDOM HEARTS HD 1.5 + 2.5 ReMIX, KINGDOM HEARTS HD 2.8 Final Chapter Prologue en KINGDOM HEARTS III + Re Mind (DLC). Deze demo’s bieden spelers de kans hun verbinding te testen die nodig is om de cloud-versie te kunnen spelen, voordat ze tot een aanschaf overgaan.

Het eerste deel in de KINGDOM HEARTS-franchise werd uitgebracht in 2002, het begin van een langdurige samenwerking tussen SQUARE ENIX en Disney. In de twintig jaar die daarop volgden, zijn wereldwijd meer dan 35 miljoen games in de serie verscheept. Nintendo Switch-spelers, die reikhalzend uitkeken naar de komst van de hoofddelen in de reeks, kunnen binnenkort samen met Sora, Donald, Goofy en vele andere Disney- en Pixar-personages op avontuur gaan in de “Dark Seeker Saga”, die zich uitstrekt van het originele KINGDOM HEARTS tot de veelgeprezen KINGDOM HEARTS III + Re Mind (DLC).

De cloud-versies van games in de KINGDOM HEARTS-serie komen op 10 februari in sommige regio’s* beschikbaar voor de Nintendo Switch en hebben de classificatie PEGI 12

http://www.kingdomhearts.com/switch (pre-orderen)

https://square-enix-games.com/en_GB/news/kingdom-hearts-switch

www.kingdomhearts.com

@KingdomHearts

Bron en foto © Square Enix

Vorig artikelNPO Audio groeit wederom; NPO Radio 2 best beluisterde radiozender van Nederland
Volgend artikelIdentity Games presenteert de Winning Moves spellen