Home Games Identity Games presenteert de Winning Moves spellen

Identity Games presenteert de Winning Moves spellen

© Identity Games

Niemand hoeft zich te vervelen deze krokusvakantie! Identity Games introduceert dit voorjaar Biggen, Match en nieuwe edities van TopTrumps. TopTrumps is een bekend educatief kaartspel dat je altijd, overal en met iedereen kunt spelen. Nu zijn er nieuwe thema’s met dinosaurussen, Fortnite en Paw Patrol. Biggen is een handzaam geluksspel waarbij je niet met dobbelstenen gooit, maar met varkentjes. Weet jij als eerste 100 punten te behalen dan ben je de winnaar van het spel. Bij het spel Match mag je jezelf de winnaar noemen als je als eerste een rij van 5 dezelfde karakters vormt.

Top Trumps
Top Trumps is een snel, leuk en educatief kaartspel. Het spel bevat coole feitjes over jouw favoriete onderwerpen. Noem een eigenschap naar keuze, gevolgd door de waarde van jouw zichtbare karakterkaart. Heb jij de hoogste waarde dan ontvang jij alle gespeelde kaarten. Heb jij alle kaarten verzameld, dan ben je de winnaar van het spel. Ga het duel aan met je tegenstanders en win! Top Trumps is er in verschillende varianten met nu ook Dinosaurus, Fortnite, LOL en World Football Stars. Later dit jaar komt er een Paw Patrol editie uit.  

Speelduur: 10 minuten
Aantal spelers: 2+
Leeftijd: 6+


© Identity Games

Biggen
Biggen is het geluksspel waarbij je niet met dobbelstenen gooit, maar met varkentjes. Het aantal punten dat je verdiend wordt bepaalt door de manier waarop de varkentjes op de tafel belanden. Je kunt niet alleen punten verdienen door het gooien met varkens, maar ook door de uitkomst van de worp van je tegenstanders te voorspellen. Raad jij het juiste aantal? Dan krijg je punten. Heb je de uitkomst verkeerd voorspeld, dan verlies je punten. Je wint het spel als je als eerste 100 punten hebt verzameld.

Speelduur: 15 minuten
Aantal spelers: 2-6 spelers
 Leeftijd: 8+


© Identity Games

Match

Match is 5 blokjes op een rij met dezelfde karakters. Er zijn 15 karakters om uit te kiezen en elke speler krijgt twee karakterkaarten. Speler 1 begint het spel door zijn bovenste hoekblokje aan de andere kant van het speelveld te schuiven. Speler 2 pakt vervolgens de kubus en gebruikt deze om de kubussen in het andere speelveld weg te duwen. Haal jij als eerste 5 op een rij met dezelfde karakters? Roep dan ‘’Match!’’. Het kubusspel Match is in meerdere edities te verkrijgen. Speel het spel met de iconische karakters uit Harry Potter, de bekende karakters uit het Super Mario Universum of met wereldberoemde voetballers als Lionel Messi en Cristiano Ronaldo.

Speelduur: 15 minuten
Aantal spelers: 2
Leeftijd: 4+

© Identity Games

www.identitygames.nl

Bron en foto © Identity Games

Vorig artikel[video] Geliefde Kingdom Hearts titels komen op 10 februari naar de Nintendo Switch via de cloud
Volgend artikelMaksim stelt debuutalbum uit naar 6 mei
Ik ben de eigenaar van Planetzone