Home Games Final Fantasy XIV Online viert achtste verjaardag met taart van culinair...

[VIDEO] Final Fantasy XIV Online viert achtste verjaardag met taart van culinair wonder Kim-Joy

SQUARE ENIX® begint de festiviteiten voor de achtste verjaardag van de hooggeprezen MMO FINAL FANTASY® XIV Online met de creatie van een verjaardagstaart door de voormalige Great British Bake Off-ster en culinair wonder Kim-Joy.

Naar een geheel eigen ontwerp, maakte de creatieve bakker een taart met diverse elementen die verwijzen naar FINAL FANTASY XIV Online en personages uit deze game.

De taart bestaat uit drie lagen, heeft een kern van citroenspons en is bedekt met botercrème en decoraties die eer betonen aan enkele bekende gezichten uit de game, inclusief:

  • Cactuars, Sabotenders en Gigantenders – gemaakt van peperkoek en versierd met glazuur, geplaatst op een zanderige woestijnachtergrond van biscuit.
  • Fat Chocobos – gemaakt van Tang Zhong-brood, geplaatst tegen een lucht met aquarelblauwe en witte tinten.

Spriggans – gemaakt van mochi en gevuld met een dikke custardpudding, vergezeld door kostbare edelstenen die zijn gemaakt van kohakutou-gelei.

  • Met daar bovenop een van fondant gemaakte Moogle

Het feest wordt voortgezet in het rijk Eorzea met de terugkeer van het in-game-evenement The Rising. Vanaf vandaag tot 9 september kunnen deelnemende spelers naar de Steps of Nald in de stad Ul’dah reizen om hulp te bieden aan Kipih Jakkya, die in de problemen lijkt te zitten.
 
Speler kunnen door deelname aan het evenement de volgende in-game beloningen verdienen:

  • Red Moon Parasol – Deze elegante parasol is versierd met een vlammende maan, die spelers misschien bekend voorkomt.
  • Nymeia Potpourri – Deze welriekende bundel potpourri is gemaakt van de alchemistisch behandelde bloembladen van Nymeia-lelies. De geur kalmeert zelfs de meest rusteloze zielen.


De in-game items Red Moon Parasol en Nymeia Potpourri

Hier vind je alle details over het in-game event The Rising 2021: https://sqex.to/r7g2n

De hooggeprezen FINAL FANTASY XIV Online-saga heeft wereldwijd al meer dan 22 miljoen geregistreerde spelers en voor nieuwkomers was er nooit een beter moment om aan dit avontuur te beginnen. De uitgebreide Free Trial omvat alle content van de uitbreidingen A Realm Reborn en Heavensward™ (en updates tot Patch 3.56), naast een extra speelbaar ras (Au Ra), en drie aanvullende speelbare jobs (Dark Knight, Astrologian en Machinist). Spelers van de Free Trial kunnen genieten van honderden uren bekroonde gameplay en verhalende ervaringen die samen het equivalent vormen van twee volledige FINAL FANTASY-titels, zonder speeltijdbeperkingen.

Bron en foto © Square Enix

Vorig artikelNBA 2K22 tilt The W naar een hoger niveau met nieuwe functies voor PlayStation 5 en Xbox Series X|S consoles
Volgend artikelEredivisie CV is tegen verlenging van Zuid-Amerikaanse interlandperiodes