Home Games NBA 2K22 tilt The W naar een hoger niveau met nieuwe functies...

NBA 2K22 tilt The W naar een hoger niveau met nieuwe functies voor PlayStation 5 en Xbox Series X|S consoles

Iedereen kan overal ballen met de besten van de WNBA en zijn vaardigheden verbeteren met nieuwe functies voor spelersprogressie, off-day ervaringen en updates voor The W Online. 

2K heeft vandaag nieuwe functies en updates onthuld voor The W* in NBA 2K22 voor PlayStation 5- en Xbox Series X|S-consoles. Het speltype WNBA krijgt een gloednieuwe badge-progressie, drie speelbare off-day-ervaringen en manieren om online in contact te blijven met vrienden.
 
“Sinds we The W in NBA 2K hebben geïntroduceerd, hebben we een van de meest uitgebreide speltypen en functies voor een professionele vrouwencompetitie ontwikkeld,” zegt Felicia Steenhouse, Senior Producer bij Visual Concepts. “Het is gebaseerd op authenticiteit en levert een ervaring die enkele van de beste speelsters ter wereld eert en verheft: de vrouwen van de WNBA.”
 
Voortbouwend op de onthulling van The W* vorig jaar, wordt het WNBA-speltype dit jaar verder verbeterd met extra realisme en meer manieren om de competitie zowel op als naast het veld te beleven:
 

  • Nieuwe Speler Progressie – Met een nieuwe badge progressie functie, zullen spelers in staat zijn om badges te verdienen om hun spel te verbeteren als ze beginnen aan de reis om WNBA-legendes te worden. Spelers kunnen badges uitrusten en upgraden om hun MyPLAYER-builds aan te passen op basis van hun unieke specialiteiten;
     
  • Off-Day Experience – The W introduceert drie nieuwe speelbare activiteiten om off-days te laten tellen. Scrimmages, teamtrainingen en contacttrainingen bieden speelsters de kans om hun vaardigheden aan te scherpen terwijl ze zich gedurende het seizoen ontwikkelen. In een franchise primeur kunnen historische en huidige WNBA sterren uitgedaagd worden in contact workouts om nieuwe vaardigheden op te doen op iemands eigen pad naar grootsheid;
     

The W Online – Keert terug naar NBA 2K22 voor PlayStation 5 of Xbox Series X|S-consoles, The W Online biedt nieuwe manieren om in contact te komen met de 2K-community. Spelers kunnen zich voor de matchmaking koppelen aan vrienden om als team het veld op te gaan. Door wedstrijden in The W Online te spelen, kunnen spelers Season XP verdienen. Naarmate ze een hoger level halen  kunnen ze nieuwe prijzen en awards verdienen.

Voor meer details over de nieuwe functies in The W* in NBA 2K22 voor PlayStation 5 of Xbox Series X|S consoles, bekijk het laatste Courtside Report.

NBA 2K22 voor PlayStation 5- en Xbox Series X|S-consoles komt uit op 10 september.

Bron en foto © 2K

Vorig artikelConference League 21/22 AZ: Cluj, Jablonec, Randers, Feyenoord: Slavia Praag, Union Berlin, Maccabi Haifa, Vitesse: Tottenham Hotspur, Rennes en Mura
Volgend artikel[VIDEO] Final Fantasy XIV Online viert achtste verjaardag met taart van culinair wonder Kim-Joy